Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 29 жовтня

18/10/2017     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 29 жовтня

Овен

Овнам протягом дня варто побоюватися підвищеної нервозності. Щось або хтось може виводити вас із себе, провокувати на не властиві вам реакції або не заплановані дії.

 Телець

Ви заслужили хороший відпочинок. Так що нехай сьогодні ваші домашні готують сніданок, миють посуд і доглядають за своїм улюбленим Биком. Ви маєте право трошки полінуватися і розслабитися. Зовсім трохи, просто з ранку і до вечора.

Близнюки

Будь-яка банальщина буде виглядати в їхніх очах недоречною і дурною. Навколишні ж, на думку Близнюків, як на зло, то і справа буде балансувати між дурістю і банальністю. Так недовго і втратити віру в людство!

 Рак

Раків можуть чекати гострі або несподівані ситуації в будинку, в сімейному чи дружньому середовищі. Загострення «свіжих» конфліктів здатне запустити ланцюгову реакцію невдоволення і знову викликати до життя вже забуті приводи для сварок.

 Лев

Будьте готові до сюрпризів від улюбленої дитини. І не потрібно здригатися! Це може бути щось абсолютно прекрасне, на зразок яєчні до сніданку або прибраної кімнати.

 Діва

Якщо у Діви є бажання зміцнити свої позиції і поліпшити свій імідж в очах оточуючих, то в суботу цього легше всього домогтися, звернувшись до висот філософії. Спробуйте в розмові блиснути своєю ерудицією.

 Ваги

Для Терезів день некомфортний. Можливі перепади настрої, імпульсивність, не виключена бурхлива реакція на домашні події, ділові кризи, чужу поведінку. Зростає ймовірність перевтоми, загострення болю, травм.

 Скорпіон

Приймати від долі щедрі дари дуже приємно. Але не слід забувати цю саму долю дякувати. Все-таки, вона не ріг достатку, а дама з характером, може і образитися, якщо що. Так що якщо у вас все виходить, не задирайте ніс.

 Стрілець

В голову Стрільця можуть прийти цікаві думки про те, як найкращим чином і без зайвих зусиль поліпшити своє матеріальне становище. Не факт, що ці плани вдасться відразу ж здійснити, але запам'ятати або навіть записати їх у золоту зошит обов'язково варто.

 Козеріг

Козерогам день обіцяє випробування на витримку, витривалість, спритність, причому ці якості не повинні йти на шкоду дипломатичності. Наказ або прийняте рішення доведеться виконувати. Неврівноваженість чревата проблемами у спілкуванні, зривом планів, стресом.

Водолій

Суботній ранок зірки рекомендують почати бадьоро і активно, наприклад, з пробіжки. Ну, а якщо зовсім не хочеться на вулицю, то хоча б з зарядки, тільки такий, щоб дуже добре розім'яти всі групи м'язів.

Риби

У суботу оточуючим може здаватися, що Риби мудрують і несуть несосвітенну дурницю. Більше того, іноді це буде здаватися і самим Рибам! Між тим, раціональних зерен в їх міркуваннях буде досить багато.