Новини про зірок
Подобається

Alyosha відверто розповіла про дітей та кар’єру

18/10/2017     Автор: Яна Романська
Alyosha відверто розповіла про дітей та кар’єру

Співачка відзначає, що головне завжди правильно розставити пріоритети і розподілити час, передає Корупція.Стар

 

Популярне: Лорак «повалялась» у ванній з відомим російським співаком

 У розмові Alyosha зізналася, що переїжджаючи до столиці, зовсім не будувала планів на майбутнє.

Єдиним, що дійсно цікавило дівчину в той час, була музика, і кожну вільну хвилину майбутня відома співачка присвячувала репетицій або написання нових пісень:

 "У мене не було мети швидко освоїтися в Києві, просто хотілося творити і співати … Я не думала про майбутнє, а просто насолоджувалася кожним моментом тут і зараз і брала з того моменту максимум заряду, досвіду і натхнення".

"Коли створюю нову композицію, я не думаю про те, чи має вона великий шанс сподобатися максимальній кількості людей, стати хітом. Я пишу дуже різну музику, і не є заручницею формату, тому мені складно на початку роботи над піснею визначити, чи матиме вона успіх. Кожну пісню я проживаю, це частина мого серця, мого життя, тому, якщо вона народилася такою, значить вона такою потрібна людям ", — говорить співачка.

Але не тільки музика займає важливе місце в житті співачки. Alyosha також улюблена дружина і дбайлива мама, яка виховує двох синів. Звичайно, поєднувати співочу кар'єру і сімейне життя завдання не з легких, але Alyosha це не лякає. Співачка відзначає, що головне завжди правильно розставити пріоритети і розподілити час — тоді ніяких проблем не виникне.

"Намагаюся встигати максимально і працювати, і з дітьми бути, але не завжди виходить як хочеться. Поки дітки маленькі, звичайно, вони важливіші інших справ. Вони повинні отримувати належну увагу, виховання, любов, безпека, задоволення і приклад, як виглядає гармонійна сім'я , що живе в любові і довірі ", — зізналася артистка.