Новини про зірок
Подобається

Вдова Мар’янова розповіла всі подробиці смерті чоловіка

17/10/2017     Автор: Яна Романська
Вдова Мар’янова розповіла всі подробиці смерті чоловіка

Вдова розкрила подробиці смерті Дмитра Марьянова, передає Корупція.Стар

Популярне: «Хлопчика звати…»: у Дмитра Черкасова сталося поповнення

Журналісти поговорили з вдовою Дмитра Марьянова Ксенією Бик. Жінка пояснила, чому вони так довго приховували свої відносини, і повідомила, що в останній день життя актора поруч з ним були чужі люди.

Дмитро Мар'янові Ксенія Бик ретельно приховували свої відносини до тих пір, поки нарешті не оформили свої стосунки офіційно. Тільки тоді з'ясувалося, що п'ятирічна дочка Ксенії Анфіса насправді не від попереднього чоловіка, а від Дмитра.

"Зараз, після його смерті, я можу сказати ось що — люди дивилися на нас і казали:" Так не буває ". Я психотерапевт, я працюю з людьми, я знаю, що таке життя людської, зруйнованої долі … Те, що було між нами, — це було щось екстраординарне. Ми тому так зберігали наші відносини і не виставляли їх напоказ, бо сприймали їх як щось неймовірне. Ми не могли пояснити, чому полюбили один одного. Напевно, таке трапляється раз на століття ", — переконана Бик.

Всі вечора разом вони любили проводити вдома. Дмитро обожнював читати на ніч дочці, причому часто сам придумував казки на ходу.

"Я за ним записувала ці казки. Думали з ним, що, може, якусь книгу з них зробимо … У нас була купа планів …" — зазначила Ксенія.

А ось в останній день життя Марьянова ні дружини ні дочки поруч не виявилося.

"І ніяких друзів з ним поряд не було. З ним було поруч багато людей, але це точно не друзі. Коли йому стало погано, швидка порадила їхати в лікарню своїм ходом, так як її довелося б чекати довго", — пояснила вдова.

Ксенія зізналася, що у Дмитра був тромбоз.

"У нього був тромб в нозі і більше року стояв фільтр. Він пив розріджувачі, ми дуже часто перевірялися, так як він переживав, здавав аналізи — все було в порядку. Але він страждав від тромбоемболії (офіційна причина смерті) тільки шість секунд перед смертю — коли цей тромб відірвався ", — уклала Бик.

Дочка Анфіса важко переживає смерть батька. Однак за пару днів до трагічної події дівчинка себе дивно вела.

"Вона передчувала його смерть. Два дні напередодні дуже погано ходила в школу, хоча завжди це робила з великим задоволенням. А тут вона перед тим, як вийти з дому, упиралася і починала плакати. Я питала, в чому справа, а вона відповідала: "Мамочка, мені так погано: я всюди бачу тата", — розповіла Ксенія Бик