Новини про зірок
Подобається

Помер відомий актор Дмитро Мар’янов

16/10/2017     Автор: Яна Романська
Помер відомий актор Дмитро Мар’янов

Артист помер на 48-му році життя.

У неділю, 15 жовтня, з’явилася інформація про смерть російського актора театру і кіно Дмитра Марьянова. Він помер у віці 47 років, передає Корупція.Стар.

Популярне: «Його теж звати Ігор»: Руслана Писанка знайшла собі нового чоловіка

Як з’ясувалося, артист помер по дорозі в лікарню, що знаходиться в підмосковній Лобні. Швидку акторові викликали його друзі, коли той раптово відчув себе погано.

Дмитро став відомий, коли зіграв роль в дитячому фільмі «Вище за веселку» Георгія Юнгвальд-Хількевича в 1986 році. Школяр Алік, якого зіграв молодий Мар’янов був несхожий на своїх однолітків – одягався дивно, поводився не так, як звичайні підлітки.

Потім були зйомки в “Дорога Олена Сергіївна» Ельдара Рязанова, де він зіграв підлітка, що намагається дістати ключ від дверей кабінету, де зберігаються роботи, щоб внести зміни в них. Молоду людину полюбили режисери: “Кава з лимоном”, “Танцюючі примари”, “Графиня де Монсоро”.

У 2000 році актор знявся в мелодрамі «Президент і його внучка». Потім були ролі в серіалах «Щоденник вбивці», «Леді Мер», «Кавалери морської зірки», «Ростов-тато», «Боєць».

До актора швидко прийшла популярність, йому діставалися головні ролі. Дмитро Юрійович зіграв головних героїв таких картин, як «Одержимий», «Доросла дочка або тест на …», «Батьки», «Чорне місто», «Нічний гість», «Як вийти заміж за мільйонера», «Гра в правду», «Умільці» та інших.