Новини про зірок
Подобається

Поліція, невідомі та замінований зал: Концерт Бабкіна на межі зриву (ФОТО)

16/10/2017     Автор: Яна Романська
Поліція, невідомі та замінований зал: Концерт Бабкіна на межі зриву (ФОТО)

У Миколаєві близько 15 людей увечері 16 жовтня намагаються зірвати концерт відомого співака Сергія Бабкіна, передає Корупція.Стар

Популярне: Стала відома причина смерті Дмитра Мар’янова

До Обласного палацу культури прийшли незадоволені приїздом Бабкіна люди, які, очевидно, позиціонують себе як патріотів України. При цьому поліції біля палацу культури вдвічі більше, ніж «протестуючих», а журналістів, які прийшли висвітлити можливі події — приблизно стільки ж, близько 15 осіб.

При цьому «незадоволені концертом» стали ображати глядачів, які прийшли на виступ Бабкіна. У провину співакові ставлять його виступу в включеному Криму і в РФ.

Деякі люди стали їм заперечувати, зав'язалася перепалка. Через імпровізованій акції протесту поліція стала оглядати всіх глядачів, що викликало у них невдоволення.

Після цього анонім повідомив про нібито «замінування» палацу культури.

Поліція вивела глядачів із залу, частина з них залишилася у внутрішньому дворі, частина пішла з концерту.
— Адміністрація вигнала людей у ​​внутрішній двір, а там закритий вхід. Люди заблоковані, вони в сказі. Поліція сказала, що в зал пустять о 20:15, — повідомляє кореспондент.

Відзначимо, що подібні «акції протесту» проти концертів Бабкіна проходили раніше і в інших містах України, наприклад у Львові і Дніпрі.

До співака висловлювали претензії праворадикали, в результаті він погодився з їх вимогою і визнав Росію країною-агресором.