Новини про зірок
Подобається

Друг актора заявив, що Дмитро Мар’янов помер не на дачі

16/10/2017     Автор: Яна Романська
Друг актора заявив, що Дмитро Мар’янов помер не на дачі

За словами анонімного друга актора, Мар'янов в свій останній вечір нібито не був на дачі, а в приватній клініці, де лікувався від алкоголізму, передає Корупція.Стар

Популярне: Стала відома причина смерті Дмитра Мар’янова

Померлий актор Дмитро Марянов міг відчути себе погано, перебуваючи в підмосковній приватній клініці для алкозалежних. Про це повідомив Московський телеканал «360» з посиланням на одного актора, який не захотів називати своє ім'я для публіки.

За словами джерела, актор нібито багато пив останнім часом. Дружина відправила його в клініку для алкозалежних та про це знало обмежене коло людей.

— Наскільки я знаю, його дружина відправила його в приватну клініку, де лікуються від алкоголізму. Останнім часом він випивав дуже багато, — сказав неназваний друг.

Джерело також заявило, що актор в свій останній вечір був зовсім не на дачі, як свідчить офіційна інформація, а був саме в клініці. Коли Мар'янову стало погано, в закладі не знайшлося потрібного фахівця і обладнання. Було вирішено відвезти актора в лікарню швидкої допомоги.

Я не знаю, хто його віз. Можливо, це і не друзі були. Може в цій клініці викликали швидку, а вона не приїхала або не знайшла. Ось і вирішили його повезти в машині. Я вважаю, що його треба було відразу покласти в нормальну лікарню. Якби йому там стало погано, тут же прибігли б реаніматолог, — сказало джерело телеканалу.