Новини про зірок
Подобається

Чи є Анатолій Цой батьком дитини Сєдокової? Співачка розповіла всю правду

16/10/2017     Автор: Яна Романська
Чи є Анатолій Цой батьком дитини Сєдокової? Співачка розповіла всю правду

Розмови про особисте життя співачки Анни Сєдокової не вщухають, і причиною цього є її всілякі спроби підігріти інтерес до того, хто ж насправді є батьком її третьої дитини, піврічного малюка по імені Гектор, передає Корупція.Стар

Популярне: Стала відома причина смерті Дмитра Мар’янова

Днями артистка розмістила в своєму Інстаграм спільне фото з музикантом Анатолієм Цоєм і малюком, який вже дуже на нього схожий, а під знімком вирішила запитати поради у молодих матусь в Мережі, який же стільчик для годування краще купувати для дитини.

Передплатники Анни Сєдокової, дивлячись на те, як гармонійно виглядає співачка з солістом M-BAND і з малюком, повірили в те, що таким чином вона вирішила нарешті розсекретити батька хлопчика. Але пізніше зірка вирішила розповісти правду, спростувавши домисли фанів.

“Так. Давайте поставимо крапку. Раз і назавжди. У мене і @anatoliytsoy_official немає спільної дитини. На фото не Гектор, а чудовий малюк з Астани, мало того, там вказано, що це фотошоп і його зробили наші улюблені фан-групи, увагу яких я дуже ціную і викладаю роботи! Я з величезним трепетом ставлюсь до фанатів Толіка, я вас дуже-дуже люблю. Але нас з Анатолієм пов’язує виключно міцна дружба і величезна повага до таланту один одного.”

Нагадаємо, раніше також ЗМІ заявляли про те, що батьком третьої дитини співачки Анни Сєдокової став 25-річний син російського мільярдера, бізнесмен Артем Комаров. Як зізналася нещодавно сама співачка, вона розлучилася з чоловіком, однак причину такого рішення не розсекретила.