Новини про зірок
Подобається

Прийшли підтримати! Влад Яма показав батька та дружину за кулісами «Танців з зірками»

09/10/2017     Автор: Ігор Нагорний
Прийшли підтримати! Влад Яма показав батька та дружину за кулісами «Танців з зірками»

Близькі люди хореографа відвідали сьомий прямий ефір проекту, передає Корупція.Стар

Популярне: Сварка на зірковому паркеті: Наталя Могилевська і Катерина Кухар. Що не поділили на цей раз?

Минулої неділі, 8 жовтня, один з членів журі оновленого легендарного проекту "Танці з зірками" Влад Яма заручився підтримкою близьких людей.

Також стало відомо "Танці з зірками": Дмитро Комаров поступився своїм місцем на паркеті Юрію Ткачу

Так, під час  сьомого прямого ефіру танцювального шоу у залі були присутні дружина Влада Ліліана та батько Микола Петрович.

Як відомо, Влад не дуже любить говорити про особисте життя та свою родину. Лише відносно нещодавно хореограф офіційно представив свою дружину, а тепер вирішив познайомити шанувальників з батьком.

Нагадаємо, що минулого ефіру "Танців з зірками" найменшу кількість балів за сукупним результатом обох ефірів та тижневого глядацького голосування отримали Сергій та Сніжана Бабкіни, Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко, а також Юрій Ткач та Ілона Гвоздьова. Після виконання "танцю за життя" парою Юрія Ткача та Сергія Бабкіна судді мали вирішити долю учасників.

MONATIK та Влад Яма віддали свій голос за подружжя Бабкіних, Катерина Кухар – за Юрія Ткача. Таким чином, проект мали покинути Юрій Ткач та Ілона Гвоздьова, але Дмитро Комаров своїм благородним вчинком змінив цей результат і поступився своїм місцем Юрію Ткачу.