Новини про зірок
Подобається

Оце так так! Зустрічайте Оксану Марченко з новим шоу. Так ще й на якому каналі. Не впадіть

03/10/2017     Автор: Ігор Нагорний
Оце так так! Зустрічайте Оксану Марченко з новим шоу. Так ще й на якому каналі. Не впадіть

Як я вам вже розповідала, телеканал «Інтер» займається виробництвом шоу Оксани Марченко під назвою «Час будувати», передає Корупція.Стар

Популярне: «Я в жахливому стані» : Анастасія Приходько розповіла про страшну трагедію в сім’ї, шанувальники не можуть стримати сліз

Зйомки — в розпалі (зараз, наприклад, команда працює в павільйоні студії FILM.UA), а подробиці проекту на сьогоднішній онлайн-конференції в «КП» повідомила керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна.

— Проект — більше ніж телебачення. Це дуже цікаво, — відразу заінтригувала Анна Віталіївна. — З цією ідеєю до мене свого часу прийшла Оксана. Пропозиція була трохи несподіваною, оскільки її знають і люблять як ведучу успішних розважальних шоу. Вона запропонувала зробити проект, в якому ми будемо будувати нужденним, гідним людям будинки, повністю поміняємо їхнє життя.

Це американський формат, дуже відомий, який вже багато років на ринку, але його не було ні в Україні, ні в Росії, ні в країнах Східної Європи, крім Чехії. Скрізь [йшов] з високими рейтингами. Для нашого часу він унікальний, особливо зараз, для такого непростого періоду, коли дорослі люди не те що в чудо не вірять, але не вірять в себе і близьких людей. А тут хтось приходить і каже: «Давай ми тобі допоможемо, побудуємо будинок. Ти живеш зараз в теплиці, буквально в городі (є у нас така сім'я), а ми побудуємо будинок для тебе і твоїх п'ятьох дітей ». Ось уявіть собі! У це навіть на словах складно повірити! Протягом години ми будемо бачити, як змінюється життя людини. Це унікально. Такі проекти, я вважають, потрібні і важливі. Мільйони людей на них чекають, і я рада, що вони затребувані. Я це бачу по «Крутіше всіх».

Проект вийде в ефір «Інтера» вже в цьому сезоні — «через пару місяців». А ось хто його фінансує, Безлюдна уточнювати не стала, хоча на ринку давно ходять чутки, що спонсором виступає чоловік телеведучої. Власне, про такі приземленою речі як фінанси Анна Віталіївна взагалі не говорила, акцентуючи лише на благородній місії нового шоу:

— У проекті «Час коштувати» ми даємо віру в те, що кожен щось може змінити. Ми часто вимовляємо, що ти — сам господар свого життя. Але в цілому це просто слова. У цій програмі ми показуємо, що можна змінити життя для когось і для себе теж, побудувавши будинок для сім'ї, яка потребує і яка фактично живе під відкритим небом. Це гідні люди — не жебраки маргінали. Так, вони бідні (в силу обставин, що відбулися в їх житті), але симпатичні.

А я завжди вважала, що очищення карми — річ хороша. Особливо, якщо при цьому поліпшуються умови життя гідних людей. Головне тепер, щоб все вийшло щиро.