Новини про зірок
Подобається

Країна в траурі! Не Стало відомого музиканта та співака

03/10/2017     Автор: Ігор Нагорний
Країна в траурі! Не Стало відомого музиканта та співака

Американський рок-музикант Том Петті помер після зупинки серця. Про це повідомив менеджер співака Тоні Дімітріадес. Тому Петті було 66 років, передає Корупція.Стар.

Популярне: Ось це видала !!! Світлана Лобода затьмарила Яну Рудковська на її вінчання, вона одяглася в …

У понеділок Тома Петті знайшли в несвідомому стані в його будинку в Малібу в Каліфорнії. У нього зупинилося серце. Петті доставили в Медичний центр Каліфорнійського університету, але лікарі не змогли його врятувати.

«Ми з сумом повідомляємо про передчасну смерть нашого батька, чоловіка, брата і друга Тома Петті», — сказав Дімітріадес від імені родини.

Як повідомив менеджер, Петті помер в колі сім'ї в 20.40 за місцевим врмени (06.40 за мінським 3 жовтня) в оточенні сім'ї, його товаришів по групі і друзів.

Раніше ЗМІ вже повідомили про смерть рок-музиканта, але пізніше додали, що Петті знаходиться в критичному стані, але «продовжать чіплятися за життя».

Том Петті, якого в молодості порівнювали з Бобом Діланом і Нілом Янгом, прославився в 1970-ті роки з групою Heartbreakers. Він випустив кілька стали всесвітньо відомими хітів, в тому числі «Free Fallin '», «Listen to Her Heart».

У 2002 році група Петті увійшла до всесвітнього зал слави рок-н-ролу.

Петті грав і записувався разом з нобелівським лауреатом Бобом Діланом, а також такими музикантами, як Джефф Лінн, Джордж Харрісон, Рой Орбісон. Він також одного разу спробував себе в кінематографі, зігравши камео в кінострічці Кевіна Костнера «Листоноша».