Новини про зірок
Подобається

«10 років приховував роман…»: Меладзе розповів шокуючу інформацію про своє сімейне життя. Виявляється…

03/10/2017     Автор: Ігор Нагорний
«10 років приховував роман…»: Меладзе розповів шокуючу інформацію про своє сімейне життя. Виявляється…

Композитор заявив, що він грандіозно одружився, передає Корупція.Стар

Популярне: «Я в жахливому стані» : Анастасія Приходько розповіла про страшну трагедію в сім’ї, шанувальники не можуть стримати сліз

Відомий український композитор грузинського походження, поет і музичний продюсер Костянтин Меладзе і співачка Віра Брежнєва в 2015 році таємно зіграли весілля. Однак їхні стосунки почалися набагато раніше. Про це російський композитор розповів в інтерв'ю виданню "Бульвар Гордона".

"Я більше десять років приховував від дружини роман з Вірою", — розповів композитор. Їх роман почався ще в 2005 році. Тоді у Костянтина і його екс-дружини Яни підростали дві доньки і син, а Віра Брежнєва вийшла заміж за Михайла Кіпермана.

Меладзе зізнається, що спершу й подумати не міг, що зв'яже себе узами шлюбу з Вірою. "Тоді я до неї ставився як до артистки, почуття виникли пізніше", — зазначив музикант. Коли почуття з'явилися, то діти і наявність законного подружжя не зупинили Меладзе і Брежнєву.

 "Не хочу нікого ображати, але об'єктивно найбільшого успіху з екс-" віагр "домоглася Віра Брежнєва.

 Вона реально абсолютно вражаюча людина, найкрасивіша і сексуальна. Грандіозно вона вийшла заміж? Швидше, я грандіозно одружився ", — сказав композитор.