Новини про зірок
Подобається

Жах якийсь!!! Ведуча «Орла и Решки» терміново госпіталізована в Катарі. Причини лякають

01/10/2017     Автор: Ігор Нагорний
Жах якийсь!!! Ведуча «Орла и Решки» терміново госпіталізована в Катарі. Причини лякають

Нова ведуча Наталі Неведрова була госпіталізована в лікарню прямо зі зйомок нового, п'ятнадцятого, сезону шоу «Орел і Решка. Рай і пекло 2 », передає Корупція.Стар.

Популярне: Ось це видала !!! Світлана Лобода затьмарила Яну Рудковська на її вінчання, вона одяглася в …

Разом з колегою Регіною Тодоренко дівчина брала участь в зйомках випуску про подорож по одній з найбагатших держав світу — Катару, розташованому в Перській затоці.

Місцем події став закритий пляж, на якому туристам дозволено купатися у відкритих купальниках. Саме тут нову ведучу вжалив морський гад.

 
«Вчора наша знімальна група дісталася до закритого пляжу. Нічого не віщувало біди. Ми знімали кадри, де я плаваю в затоці, відпочиваю на березі. Але в один з моїх заходів в воду, мене вжалила, наскільки я зрозуміла, синя велика отруйна медуза. Відразу все почервоніло, я відчула пекельний біль. Відчуття було таке, ніби чимось порізалась. Вже на березі сильно закрутилася голова, помутніло в очах і хлопці зі знімальної групи терміново покликали пляжних рятувальників, які надали першу медичну допомогу і викликали лікарів », — розповіла сама Наталі.

Після події було прийнято рішення тимчасово призупинити знімальний процес через необхідність екстреної госпіталізації потерпілого «новачка» популярного телешоу. Наталі поки знаходиться в лікарні, але почувається вже набагато краще.