Новини про зірок
Подобається

Брудні секрети головного Playboя: Коханка Хефнера розкрила шокуючу правду

30/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Брудні секрети головного Playboя: Коханка Хефнера розкрила шокуючу правду

Колишня коханка засновника культового еротичного журналу Playboy Х'ю Хефнера, який помер 27 вересня, Холлі Медісон розповіла про розпусні вечірки, які відбувалися в його особняку, передає Корупція.Стар

Популярне: «Вони просто вивалюються…»: Лорак показала нове фото. А це плаття з таким декольте було обов’язкове?

Дівчина стверджує, що в кімнаті Хефнера були два величезних телевізора, які постійно транслювали порнофільми, а напівголі моделі сиділи поруч.

При цьому, за її словами, для створення еротичної атмосфери вони завжди були одягнені в рожеву нижню білизну. Видавець, стверджує Медісон, вступав у інтимний зв'язок з моделями по черзі.


Більш того, у Хефнера нібито навіть був свій певний графік.

 Медісон каже, що понеділок був "Днем Менні". По вівторках чоловік приділяв час своїм синам. У середу була особлива "клубна ніч", коли дівчата разом з Хефнером відправлялися в один з елітних клубів Лос-Анджелеса. У четвер у моделей був "вихідний" і вони могли займатися своїми справами. По п'ятницях була друга "клубна ніч". На вихідних Хефнер організував у себе в особняку шведський стіл і перегляди фільмів.

Медісон розповіла, що навіть при такому графіку дівчата намагалися будувати свої відносини, і у них були бойфренди. Вона також зазначає, що багатьом моделям не подобався такий спосіб життя.