Зіркові скандали
Подобається

Камалія прокоментувала свій виліт з «Танців з зірками». Без скандалу не обійшлося

28/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Камалія прокоментувала свій виліт з «Танців з зірками». Без скандалу не обійшлося

Співачка опублікувала коментар в своєму Instagram.

Популярне: Ось це видала !!! Світлана Лобода затьмарила Яну Рудковську на її вінчанні, вона одяглася в ...

В останньому випуску «Танців з зірками» шоу покинула пара Камалія і Дмитро Жук. Тільки зараз співачка зважилася прокоментувати свій виліт, і повірте, вона себе не стримувала. Тут в двох словах не розкажеш, просто читайте.

Я б дуже хотіла подякувати всім, хто підтримував мене в проекті «Танці з зірками» та вболівав за мене. Вперше в житті я довела Захуру, що він був не правий. Він завжди говорить: «7 поколінь українців має померти, перш ніж вони пробачать тебе за те, що ти вдало вийшла заміж". Останні 5 років він не дозволяв мені брати участь в будь-якому українському телевізійному проекті, в той час як російські пропозиції я сама відхиляла. Я знайшла багато нових українських друзів і шанувальників. Це були люди, які завжди думали, що я сноб, діва, розпещена, примхлива і самозакохана людина. Хоча я пішла з проекту на півдорозі до фіналу, але я думаю, що я виграла набагато більше, ніж я програла. Люблю вас і обіцяю вам що, скоро запишу україномовний трек на базі справжньої європейської музики.

 

Я бы очень хотела поблагодарить всех, кто поддерживал меня в проекте «Танцы со звездами» и болел за меня. Впервые в жизни я доказала Захуру, что он был не прав. Он всегда говорит: «7 поколений украинцев должно умереть, прежде чем они простят тебя за то, что ты удачно вышла замуж". Последние 5 лет он не разрешал мне участвовать в любом украинском телевизионном проекте, в то время как российские предложения я сама отклоняла. Я заполучила много новых украинских друзей и поклонников. Это были люди, которые всегда думали, что я сноб, дива, избалованная, капризная и самовлюбленный человек. Хотя я вышла из проекта на полпути до финала, но я думаю, что я выиграла гораздо больше, чем я проиграла. Люблю вас и обещаю вам что, скоро запишу украиноязычный трек на базе настоящей европейской музыки. #ПоверненняЛегенди, #танціззірками, #камаліятадмитро

Публикация от Kamaliya (@kamaliyaofficial)