Новини про зірок
Подобається

Лілія Ребрик стала ведучою нового шоу на каналі… Ніколи не здогадаєтесь на якому саме

27/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Лілія Ребрик стала ведучою нового шоу на каналі… Ніколи не здогадаєтесь на якому саме

Тепер телеведуча і актриса буде вранці розповідати глядачам каналу, як прокидатися бадьорим і залишатися такими весь день Лілія Ребрик стала ведучою «Ранку з Україною», передає Корупція.Стар.

Популярне: Ось це видала !!! Світлана Лобода затьмарила Яну Рудковська на її вінчання, вона одяглася в …

Як соообщает прес-служба каналу, і актриса, і її батьки є глядачами ранкової програми каналу "Україна" вже багато років:

«Мої батьки дивляться« Ранок з Україною », і коли мама дізналася, що я стану однією з провідних, дуже зраділа, що тепер буде прокидатися разом зі мною. Так що перші шанувальники в «Ранку з Україною» у мене вже є. Сподіваюся, їх ставатиме більше. Я ж буду заряджати українців позитивом, налаштовувати на гарний настрій і розповідати, що відбувається в країні. Це дуже відповідальна місія, і цей новий етап в житті мені хочеться пройти по-справжньому гідно », — розповіла Ребрик.

Керівниця проекту Тетяна Алтухова каже, що у Ребрик є безліч ідей, які будуть реалізховани в проекті: «Ми раді, що Лілія приєдналася до нашої великої ранкової сім'ї. Щодня «Ранок з Україною» вселяє глядачам віру в себе, допомагає розібратися з проблемами і розповідає про великі та маленькі перемоги українців. Протягом декількох років Лілія є одним з найвідданіших наших глядачів. У неї є багато ідей, які вона хотіла б реалізувати в «Ранку з Україною».

Ребрик приєднається в ефірі в команді «Ранка з Україною» з 8 жовтня.