Новини про зірок
Подобається

Нові шокуючі деталі смерті Віри Глаголєвої. Такого ніхто не очікував!

24/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Нові шокуючі деталі смерті Віри Глаголєвої. Такого ніхто не очікував!

Наближається трагічна річниця — 40 днів після смерті відомої акторки і режисера. Близькі Віри Глаголєвої сподівалися, що у неї вийде побороти важку хворобу. Продюсер Наталія Іванова, яка працювала із зіркою, розповіла про те, що в останні місяці її стан був нестабільним, пише starhit.ru.

Популярне: Незвичайна поза … Бадоєва показала інтимне фото з відпочинку. А вона ще та штучка

16 серпня померла народна артистка Росії Віра Глаголєва. Тривалий час актриса і режисер боролася з онкологічним захворюванням. Зірка кіно намагалася не афішувати свій діагноз, тому інформація про нього стала шоком для численних шанувальників жінки. Після відходу Глаголєвої з життя її друзі знайшли в собі сили розповісти про важку недугу знаменитості.

Продюсер Наталія Іванова, яка працювала з Вірою Віталіївною над рядом картин, повідала журналістам, що стан її колеги і приятельки погіршився після втрати близької людини. Оточення Глаголєвої до останнього вірила в те, що у неї вийде побороти серйозну хворобу. Жінка ніколи не скаржилася і була сповнена сил.

«Вірі стало гірше в лютому, після похорону брата Бориса, який теж помер від онкології. Протягом останнії півроку стан її здоров'я було нестабільним, але все одно ніхто не думав про страшний кінець, ми сподівалися, що обійдеться. У неї до останнього дня була велика жага життя, бажання працювати і творити. Я твердо знаю, що це не входило в її плани », — поділилася Іванова.

Подруга Віри Глаголєвої зазначила, що часом близькі забували про хворобу актриси.

«Рухома, легка, вона працювала за двох», — згадує продюсер. Жінка завжди припиняла будь-які розмови на цю тему, яка була забороненою в її колі.

«Я теж задовольнялася тим, що вона скаже сама. Оскільки ми щільно працювали, знімали фільми, а це складний процес, в який втягнуті фінанси, десятки людей, то я знала трохи більше за інших, особливо коли це стосувалося її від'їздів на лікування», — каже приятелька зірки.

Останньою роботою Глаголєвої стала соціально-психологічна драма «Глиняна яма» за п'єсою Ольги Погодін-Кузьміної. Колеги актриси і режисера мають намір завершити її працю і дозняти деякі сцени. Планується, що це відбудеться восени в Казахстані, а глядачі зможуть побачити фільм в наступному році.

За спогадами Наталії Іванової, Віра Глаголєва ніколи не розлучалася з телефоном і завжди знаходилася на зв'язку з рідними. Актрисі було важливо знати всі подробиці з життя дочок. «Її дівчаткам зараз дуже важко. Віра була віссю, центром тяжіння їх великій і дружній сім'ї », — зазначила продюсер. Вона також додала, що зірка знайшла в собі сили помиритися з колишнім чоловіком Родіоном Нахапетовим, які проживають в США. Режисер часто приїжджав до Москви і запрошував до себе дітей. «Він прилетів на похорон і попрощався з Вірою, йому це було дуже важливо», — цитує Іванову видання «Труд».