Алла зупинись!!! Пугачова шокувала екстремально короткою сукнею. Вже зовсім здуріла…

24/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Алла зупинись!!! Пугачова шокувала екстремально короткою сукнею. Вже зовсім здуріла…

68-річна Алла Пугачова вийшла в світ в образі юної кокетливої красуні. Вона прийшла на спектакль за участю свого онука в плаття «міні», але при цьому виглядала надзвичайно ефектно. Микита Пресняков втілив на сцені персонажа мюзиклу «Чайка» Треплева.

Популярне: Незвична поза… Бадоєва показала інтимне фото з відпочинку. А вона ще та штучка

Раніше Микита зізнавався, що вжитися в роль для нього було дуже важко, не вдавалося знайти точок дотику з героєм, і виникала думка відмовитися від роботи. Тірлеев за сценарієм не може знайти спільну мову з матір'ю-актрисою. Пресняков запевняє, що йому навіть не довелося грати — він просто витягнув все необхідне з глибин свого єства. І мати Микити, Крістіна Орбакайте, і його молода дружина Олена Краснова вже склали думку про його роботу. Вони відвідали не лише прем'єру мюзиклу, а й побували на репетиціях.

А ось Алла Борисівна вирішила не поспішати з візитом і навіть не з'явилася на прем'єрні покази. По всій видимості Примадонна вирішила почекати, поки актори остаточно увійдуть в колію, розгорнуться. Тільки кілька показів через співачка прийшла оцінити роботу корейського режисера Ті Сик Кана.

Для виходу в світ зірка російської естради вибрала чорне плаття і високі чоботи такого ж чорно кольору. Доповнила образ зірка оксамитовим помаранчевим піджаком і масивними прикрасами. Заключним штрихом стали окуляри без діоптрій. Незважаючи на не зовсім личить її віку наряд, співачка не виглядала пішло або зухвало. Ансамбль був їй до лиця. Після закінчення мюзиклу Примадонна завітала за куліси і подякувала акторам за чудову гру. Актори Іван Ожогин і Анастасія Стоцька, задіяні в постановці, відзначили, що їм дуже важлива похвала Алли Борисівни.