А ви це бачили? Віра Брежнєва у дивовижній сукні запустила… Такого ніхто не очікував

22/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
А ви це бачили? Віра Брежнєва у дивовижній сукні запустила… Такого ніхто не очікував

Артистка запустила новий флештомоб, передає Корупція.Стар.

Популярне:Оце так видала!!! Світлана Лобода затьмарила Яну Рудковську на її вінчанні, вона вбралася в…

Співачка Віра Брежнєва порадувала передплатників черговою порцією краси на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.
Співачка опублікувала знімок, на якому позує у ніжно-рожевій сукні від російського дизайнера Валентина Юдашкіна. У ній зірка сяяла на весіллі сина російського олігарха Самвела Крапетяна. Вона вигідно підкреслює фігуру артистки.

Руками Віра показує серце, а у підписі до фотографії запустила флешмоб на підтримку дітей, які потребують лікування.

Усього за добу знімок уподобали понад 350 тисяч користувачів, залишивши понад 1,4 тисячі коментарів.

У меня есть маленький секретик. Когда на душе плохо, мне обязательно нужно сделать что-нибудь хорошее. Сегодня такой день. И я увидела пост у @maxim_matveev_ с призывом : Сфотографируйтесь с любым сердцем в руках, выложите фотографию в Instagram и поставьте хештег #MondoroDrClown. За каждое такое фото компания Mondoro переведет в благотворительный фонд «Доктор Клоун» 10 000 рублей. Наша цель — собрать 1.5 млн рублей, чтобы как можно больше детей имели возможность выздоравливать с улыбкой! @doctor__clown #докторклоун Три участника акции будут приглашены на светский ужин с подведением итогов 12 октября. От меня 10000 руб в копилочку. С любовью. ❤ присоединяйтесь ❤ #спрячемслезыотпосторонних #феинеплачут

Публикация от Vera Brezhneva (@ververa)