Новини про зірок
Подобається

«Оголений Тищенко врятує твоє місто»: Таким ресторатора ви ще не бачили. Дівчата, тримайтесь

21/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Оголений Тищенко врятує твоє місто»: Таким ресторатора ви ще не бачили. Дівчата, тримайтесь

Чому на проекті економлять білі рукавички, як новий ведучий відбивається від закоханих шанувальниць і чи готова команда програми до мовних квот – у репортажі з презентації нового сезону «Ревізора»Оголений Тищенко врятує твоє місто. Новий канал презентував восьмий сезон проекту «Ревізор», передає Корупція.Стар.

Популярне: Гаряче фото з курорту… Цибульська шокувала всіх прихильників такою відвертістю. Ви тільки погляньте на неї

Восьмий сезон проекту Нового каналу про ревізії в українських ресторанах і готелях вийде на екрани в понеділок, 25 вересня, о 19:00. Тепер до звичної назви програми додалося прізвище нового ведучого – ресторатора Миколи Тищенка. Команда проекту пояснює це нововведення безпрецедентним професійним рівнем ведучого, якого раніше в «Ревізорі» ніколи не було.

Зйомки нового сезону тривали сім тижнів. «Ревізор із Тищенком» матиме 14 випусків, до яких увійдуть ревізії в 14 містах України.

Із нагоди прем’єри нового сезону команда «Ревізора» запросила журналістів і друзів каналу на закритий показ одного з епізодів.

Дуже жваво гості вечірки реагували на проморолик, де оголений Микола Тищенко на даху багатоповерхівки в образі Термінатора готується рятувати українців від безладу й поганого обслуговування у вітчизняних закладах харчування.

У самому ж епізоді програми, присвяченому вегетаріанському кафе «Дамодара» у Дніпрі, новий ведучий теж постає в образі ресторанного супергероя (щоправда, вже вдягнутого), не тільки вказуючи працівникам закладу на всі порушення й недоліки, а й роздаючи бізнес-поради.

Таргани, суцільна антисанітарія та зухвалий персонал, вочевидь, не лякають ресторатора. За його словами, найважче на зйомках було стримуватися, коли хтось із працівників досліджуваних закладів ображав Анну Жижу (шеф-редакторку проекту, що теж перебуває в кадрі). Анна, у свою чергу, зізналася, що вперше за вісім сезонів почувалася захищеною, бо Микола щоразу заступався за неї в будь-яких конфліктах.

Прес-брифінг, який відбувся після допрем’єрного показу, почався з запитання телеведучого Григорія Решетника щодо кількості використаних білих рукавичок ревізора в новому сезоні. Продюсерка й директорка творчого об’єднання, яке створює «Ревізора з Тищенком», Вікторія Бурдукова розповіла, що ніхто не рахував кількості рукавичок, але команда проекту дуже дбайливо ставилася до кожної пари. «Фінансовий департамент був засмучений, бо кожен бюджет базується на попередньому, і коли в новому сезоні є приріст на 30%, фінансисти не розуміють, у чому справа. А в країні криза, тож ми були змушені економити білі рукавички, адже вони одноразові й ми не могли використовувати їх по декілька разів. Тож трохи розорили Новий канал», – жартома розповіла Вікторія.

Ще одне запитання присутніх стосувалося шанувальниць Миколи Тищенка. Ведучий розповів, що прихильниць на зйомках вистачало, але іноді навіть вони розпочинали бійку, коли ресторатор критикував їхні заклади й не давав заповітної відзнаки «Ревізор рекомендує».

У цілому, формат проекту не змінився. Серед нового – символічні ваги, на які ведучий у кінці епізоду складає чорні та білі кулі, коментуючи вади й переваги закладу, що пройшов ревізію.

Скільки табличок «Ревізор рекомендує» знайшли своїх власників у новому сезоні, команда тримає в секреті.