Плітки
Подобається

У них роман? Настю Каменських застукали за пристрасним поцілунком в губи з… Просто щелепа відвисає від побаченого

20/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
У них роман? Настю Каменських застукали за пристрасним поцілунком в губи з… Просто щелепа відвисає від побаченого

Артист раз у раз норовить то обійняти співачку, то поцілувати її в губи, передає Корупція.Стар

Популярне: Руслана Писанка навіть збоку не стояла!!! Глядачі в шоці від нової ведучої «Сніданку з «1+1», ви тільки подивіться на неї

Співак Олег Винник продовжує інтригувати глядачів шоу "Х фактор 8" своєю увагою до Насті Каменських.

Восьмий сезон "Х фактора" набирає обертів. Судді вокального проекту вже встигли прослухати конкурсантів з Харкова, Одеси та Дніпра. А в цю суботу ми побачимо, як головну сцену країни будуть підкорювати жителі Києва.

У цьому році на кастинг "Х фактора" приходять дуже талановиті конкурсанти. Хтось із них співає краще Кеті Перрі, а хтось без особливої ​​складності може заспівати будь-яку пісню Вітні Х'юстон.

Не менш епатажні і креативні в 8 сезоні "Х фактора" судді. Чого тільки вартий сміх Андрія Данилка, крилаті вислови Дмитра Шурова або ж несподівані вчинки Олега Винника.

Х фактор 8(1)

Наприклад, в минулому випуску "Х фактора 8", після виступу одного з учасників кастингу — 42-річного ювеліра Дениса Мельника, Олег шокував Настю Каменських, пристрасно поцілуваши її в губи.

Солістка дуету "Потап і Настя" не очікувала такого повороту подій. Настя була вкрай здивована раптовими ніжностями свого колеги і одного з найсексуальніших і найбажаніших чоловіків українського шоу-бізнесу.