Новини про зірок
Подобається

В одному широкому поясі: Як Пугачова в екстремальному міні «скакала» по сцені на весіллі олігарха

17/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
В одному широкому поясі: Як Пугачова в екстремальному міні «скакала» по сцені на весіллі олігарха

У Москві відбулося весілля сина одного з найбагатших людей Росії Самвела Карапетяна. Гостей на святі розважали зірки першої величини, серед яких опинилася і Алла Пугачова: вона вийшла на сцену в зухвалому міні-плаття, передає Корупція.Стар.

Популярне: Ось це видала !!! Світлана Лобода затьмарила Яну Рудковська на її вінчання, вона одяглася в …
 
Торжество пройшло в національних вірменських традиціях. Наречений Карен Карапетян і його обраниця Ліліт влаштували вінчання в Катедральному соборі Святого Преображення Господнього Вірменської Апостольської Церкви.

Продовжилася церемонія в банкетному залі "Сафіса". Серед запрошених виявилися і зірки російської естрадної. Для гостей вечора виступали поп-король Філіп Кіркоров, золотий голос Росії Микола Басков, співачка Віра Брежнєва, група "Ленінград" та багато інших. Справжній захват викликала поява на сцені Алли Пугачової.

Вона виступала в спокусливій міні-сукню чорного кольору. Наряд тільки підкреслював, наскільки сильно покращала артистка.

Також на святі були присутні телеведучі Ксенія Собчак та Андрій Малахов. Гостем на весіллі став і прем'єр-міністр Вірменії Карен Карапетян.

У соціальних мережах з'явилася безліч фотографій з торжества. Судячи з захоплених відгуків, гості були в захваті від свята.

Самвел Карапетян — відомий російський підприємець і меценат. Він є засновником і президентом групи компаній "Ташир", в яку входить близько 200 організацій. Стан Карапетяна оцінюється в 4,3 мільярда доларів.

 

#KarenLilitWedding

Публикация от @_sonya777

 

#KarenLilit #KarenLilitWedding

Публикация от @vogue._.style