Новини про зірок
Подобається

«Я вимолювала у Бога багато років!» Маша Єфросиніна розповіла про свою дивовижно зворушливу мрію

16/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Я вимолювала у Бога багато років!» Маша Єфросиніна розповіла про свою дивовижно зворушливу мрію

Маша Єфросиніна в прямому ефірі для Viva.ua на Facebook розповіла про свою мрію, яка зворушила глядачів, передає Корупція.Стар.

Популярне: Ось це видала !!! Світлана Лобода затьмарила Яну Рудковська на її вінчання, вона одяглася в …

9 вересня телезірка, громадський діяч, ініціатор "Charity Weekend", ведуча проекту "Сюрприз, сюрприз!" на СТБ Маша Єфросиніна відповіла на запитання шанувальників в прямому ефірі Viva! на Facebook. Фанати задавали чимало запитань однієї з найвідоміших жінок України, і відповіді на них були щирими і часом неймовірно зворушливими.

Так, хтось із глядачів запитав Машу про її мрії, самої нематеріальної і довгоочікуваної, яка збулася і про яку можна говорити.
"Моя мрія сама нематеріальна, найпрекрасніша, яку я вимолювали у Бога багато років, збулася три роки тому, коли з'явився мій Олександр. Я дуже хотіла сина. Всі мої близькі друзі знають, що я жила в мріях про це. Малюк довго до нас з чоловіком не приходив, і, звичайно, це я можу назвати своєю самої величезної мрією ", — поділилася Єфросиніна.

Вечная тема, вечный вопрос! Даже не знаю, стоит ли вообще сейчас это затрагивать ? Но на днях снова в компании прозвучало : "каааак можно так много работать, когда есть дети?" Мой ответ был и остаётся : "Можно и нужно! А детей необходимо любить и давать им это понять, много и без остатка … Они всё знают, всё понимают , всё чувствуют . А когда вырастают, то хотят гордиться вами . Их же Любовь к вам всегда будет безусловной . И точно не зависит от количества сменённых вами памперсов!" … и ещё проводить с ними каждую свободную минуту…и целовать …и тискать..и говорить , что они самые лучшие…. Детей нельзя избаловать любовью. Их можно искалечить отсутствием любви..

Публикация от Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

Best time #family #sundays

Публикация от Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)