Плітки
Подобається

Оце так сюрприз! Регіна Тодоренко таємно вийшла заміж? Хто ж цей красунчик

16/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Оце так сюрприз! Регіна Тодоренко таємно вийшла заміж? Хто ж цей красунчик

Новина про те, що 26-річна красуня вийшла заміж була розміщена на офіційній сторінці передачі «Орел і решка» в «Інстаграме»,передає Корупція.Стар.

Популярне: Ось це видала !!! Світлана Лобода затьмарила Яну Рудковська на її вінчання, вона одяглася в …


Під знімком Регіни Тодоренко в національному одязі індійських жінок повідомляється про те, що сімейний статус провідної недавно змінився. І в програмі вона навіть продемонструє «щасливчика», який став її «чоловіком». «А ви знали, що в Калькутті Регіна вийшла заміж?» — заінтригували користувачів автори програми про подорожі, додавши, що подробиці можна побачити в новому випуску «Орла і решки».

Частина фоловерів телеведучої відразу припустили, що її весілля цілком може бути частиною шоу. Так і вийшло. Регіна Тодоренко, знімаючи програму про Калькутті, пройшла один з обрядів, який допомагає індійським дівчатам позбутися безшлюбності.

В Індії, дійсно, видають дівчат заміж за дерево. Це практикується в тих випадках, коли у красунь є перешкоди для вступу в звичайний шлюб. У цій країні існує повір'я, що дівчина, народжена в несприятливий астрологічний період, може накликати біду на свого майбутнього чоловіка. І зрозуміло, на нещасної ніхто не хоче одружуватися. Але мудрі індійці знайшли вихід з положення.

Таку дівчину спочатку видають заміж за дерево. Після весілля дерев'яного «дружина» зрубують, виконуючи таким чином страшне пророцтво. Ставши «вдовою», дівчина вільно може вийти заміж вже за чоловіка.