Новини про зірок
Подобається

«Збочення»: фанати жорстоко розкритикували нове фото Ольги Фреймут, ви тільки подивіться на неї

15/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Збочення»: фанати жорстоко розкритикували нове фото Ольги Фреймут, ви тільки подивіться на неї

Знаменита блондинка поділилася в своїй соцмережі новим фото, яке викликало бурхливі обговорення, передає Корупція.Стар

Популярне: Вже доросла! Тільки погляньте як зараз виглядає дочка Кузьми Скрябіна. Оце красуня

Телеведуча Ольга Фреймут, яка днями повернулася на “Новий канал”, щиро здивувала армію своїх шанувальників деякими змінами в своєму образі. Знаменита блондинка проміняла свої улюблені високі шпильки на більш практичне взуття, опублікувавши фото в масивних черевиках.

Варто зазначити, що цю деталь не оминули увагою передплатники Ольги Фреймут в Інстаграм, які моментально розкритикували обновку зірки.

“Шикарна Оля! Але взуття – збочення над Оксфорд”, “Оля гарна. Але ті бутси зіпсували весь пейзаж”, “Невдале фото”, – пишуть в коментарях передплатники Фреймут, також критикуючи не лише її взуття, а й вальяжну позу. 

Отак лежу й цитую Симоненка: "Я тобі галантно не вклонюся, Комплімента зроду не зліплю, Тільки в очі ніжні задивлюся, В них свою тривогу утоплю. І коли химерною габою Спеленає землю довга ніч, Довго серце тужить за тобою, Довго сон мені не йде до віч. Довго білі таємничі крила Обвивають маревом видінь, І стоїш ти крихітна, і мила, І прозора, мов ранкова тінь. І палають, ніби стиглі вишні, Владно підкоряючи собі, Губи неціловані і грішні, Очі божевільно голубі."

Допис, поширений FreimutOlia (@freimutolia)