Тренди
Подобається

Як і з чим носити кепки цієї осені: одна річ — 5 образів

15/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Як і з чим носити кепки цієї осені: одна річ — 5 образів

На календарі, безумовно, вже осінь, але душа говорить зворотне. Зараз ми навчимо вас, як підтримувати теплий настрій за допомогою відповідних аксесуарів. Розповідаємо, як і з чим носити кепку рознощика газет, щоб виглядати стильно (модно, молодіжно), передає Корупція.Стар.

Популярне: Хоча б сором мала! Могилевська в відвертій сукні показала трусики


рожева шуба

Та досить вам, можна насолоджуватися порозовеніе гардероба, не турбуючись про те, що ця тенденція перекочує на півкулі. Комбінуйте рожеву шубу і чорну кепку, якщо хочете підкреслити ваш творчий настрій.

 s-chem-nosit-kepku-etoj-osenyu-2

Шкіряна спідниця з вишивкою і водолазка

Fashion-блогери нас завжди вчать чогось новенького: як експериментувати і не уславитися міської божевільної, що надіти, щоб це обговорювалося в найближчі місяці, яку позу вибрати для ідеального кадру. До чого ми це: поєднуємо кепку рознощика газет з лаконічною водолазкою і шкіряній спідницею, декорованого квіткової вишивкою, і насолоджуємося тим, як подруги заздрісно шепочуться в сторонці, розбираючи образ до деталей.
s-chem-nosit-kepku-etoj-osenyu

сіре пальто

Що може бути привабливішим класичного сірого пальто? Мабуть, тільки жінка в сірому пальті і кепі.
s-chem-nosit-kepku-etoj-osenyu-5-obrazov-1

Білий светр і укорочені джинси

Щоб залишатися незамінною, потрібно весь час змінюватися. І якщо сьогодні ви — розкріпачена дівчина, яка здатна зруйнувати кам'яні стіни, то завтра покажіть публіці, який чуттєвої ви можете бути. Аутфіт допоможе. Білий в'язаний светр, бежеве пальто, рвані джинси і недбало зібране волосся будуть виглядати сильно і в дусі часу. Але замініть джинси на міді-спідницю з запахом, а ботильйони — на замшеві ботфорти, і від шанувальників ще й відбиватися будете.
v-chem-delat-krutye-foto-v-instagram-etoj-osenyu-4

Шкіряна куртка-косуха

Зіграйте роль дівчини геть того байкера, віддавши перевагу шкіряній куртці (між еко і не еко краще все-таки вибрати перше), джинсів з високою талією і, як ви вже здогадалися, чорній кепці.

s-chem-nosit-kepku-etoj-osenyu-3