Новини про зірок
Подобається

Ніхто такого не очікував! Солістка епатажного гурту Serebrо поділилася з шанувальниками подробицями особистого життя

15/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Ніхто такого не очікував! Солістка епатажного гурту Serebrо поділилася з шанувальниками подробицями особистого життя

Дівчина поділилася відвертістю, передає Корупція.Стар.    

Популярне: Хоч би сором мала! Могилевська у відвертій сукні показала трусики

Відповідний пост дівчина оприлюднила в соціальній мережі instagram.
Як відомо, виконавиця — досить яскрава особистість і звикла самостійно завойовувати увагу публіки. І цей раз не виняток.
На свіжоопублікованому кадрі Оля попозувала у відвертому купальнику, який не тільки підкреслив струнке підтягнуте тіло зірки, але й також виділив апетитні форми. А їй, як бачимо, є що показати.
Крім того, під кадром дівчина поділилася відвертістю.

"Що у тебе з особистим життям, Оля? Так звучить питання майже в кожному інтерв'ю… музика. Вона і є моє особисте життя. Повністю нею поглинена. Але я вже хочу, щоб з'явився хтось, хто затягне мене в дикий вир. Воронку любові. І як тільки це станеться, в моїх текстах ви це відразу почуєте. Вони відвертіші за найвідвертіше інтерв'ю. Це навіть ближче, ніж відверта розмова з найближчою людиною. І я говорю з вами також відкрито через пісні. Через вірші до них, в яких я оголена до межі", — написала вона.
Фотографія викликала хвилю емоцій у фоловерів Ольги і за досить короткий проміжок часу зібрала понад 125 тисяч лайків.

Что у тебя с личной жизнью, Оля? Так звучит вопрос почти в каждом интервью?… музыка. Она и есть моя личная жизнь. Полностью ей поглощена. Я не говорю, что только она там, у меня есть интересы…но почти все мысли занимает она?но я уже хочу, чтобы появился кто-то, кто затянет меня в дикий омут. Воронку любви))) И как только это случится, в моих текстах вы это сразу услышите. Они откровеннее, чем самое откровенное интервью. Это даже ближе, чем разговор по душам с самым близким. И я говорю с вами также открыто через песни. Через стихи к ним, в которых я оголена до предела. Читайте меня. Слушайте. Правду. И ещё… спасибо за❤️.#serebro #molly

Публикация от SEREBRO (@serebro_official)