Новини про зірок
Подобається

«Цей танець можна побачити тільки вдома…»: Дорофеєва розповіла пікантні подробиці свого життя. Виявляється вона…

14/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Цей танець можна побачити тільки вдома…»: Дорофеєва розповіла пікантні подробиці свого життя. Виявляється вона…

Подружжя вивчило танець у стилі "треш-гламур", передає Корупція.Стар

Популярне: «Вона спить накрашеною?»: Надія Мейхер вразила пікантним фото у ліжку. Тримайте щелепу обома руками

Солістка дуету "Время и Стекло", учасниця "Танців з зірками" Надя Дорофєєва у середу, 13 вересня, відкрила у центрі Києва шоурум корейських дизайнерів разом з Валерією Бородіною.

Артистка встигає не лише співати, танцювати і створювати власний одяг. Зірка також стала тренером вокального проекту "Голос.Діти". В коментарі сайту ТСН.ua Надія розповіла, що у неї ще у планах на найближче майбутнє.

"Поки що я хочу у цьому пригальмувати. Тому що потрібно якісно виконувати свою роботу, а графік такий, що мені здається, я скоро можу збожеволіти. Я ще й тренер "Голосу. Діти" тепер. Тому, треба трохи заспокоїтися. А у майбутньому – мама", — зізналася артистка.

За словами Надії, вони з чоловіком Володимиром Дантесом замислюються про поповнення у родині, однак не квапляться.

"Безумовно, ми хочемо дитину. Але постійно трохи відкладаємо, тому що щоразу щось відбувається. То якийсь серйозний проект, то ще щось. Можливо, десь морально ми ще не готові", — розповіла Дорофєєва.

А от щодо того, як Володимир відпустив дружину танцювати з одним з найсексуальніших учасників проекту "Танці з зірками" Євгеном Жуком, зірка наголосила – коханий все розуміє. Ба більше, Дантес, який часто буває відсутнім вдома через роботу за кордоном, зараз перебуває на репетиціях разом з дружиною.

"Чудово відпустив. Мене більше за все смішить те, що запитують абсолютно всі, окрім Вови. Бо Вова – артист. Він чудово все розуміє. Більше того, ми з ним разом перебуваємо на репетиціях. Він зараз приїхав до України усього на два тижні. Ми не бачимося зовсім. Я його попросила, щоб він приїздив до мене, щоб був зі мною хоча б на тренуваннях. Тому що далі він їде на місяць", — поділилася з нами Надія.

За словами Дорофєєвої, вони з чоловіком навіть вивчили спільний танець. Однак, побачити його можна тільки у пари вдома.

"Вовка сказав, що він дуже поганий танцівник. Тим не менше регулярно намагаємося танцювати. По-перше, у нас є з Вовою постановка на пісню переможниці "Євробачення" Euphoria, співачки Loreen. Я з ним вивчила рухи дуже кумедні. Це стиль треш-гламур. Побачити цей танець ніде не можна, лише у нас вдома з Вовою. Це ніхто не повинен бачити, бо дуже соромно", — зізналася Надя.

"У нас постійно курйозні моменти. Особливо, коли роблю серйозне обличчя. Приміром, коли ми готували для першого ефіру хіп-хоп, треба було просто пафосно, гарно пройти, треба було закидати волосся і йти вперед з сексуальним виглядом. У підсумку я спіткнулася і хлопчики просто померли від сміху, тому що це справді було дуже смішно", — з посмішкою згадала Надія.

16029b5722fab4dfe9ac99e09be52842