Новини про зірок
Подобається

При загадкових обставинах померла солістка групи «Банд’Эрос». Шанувальники не можуть повірити в це жахіття

14/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
При загадкових обставинах померла солістка групи «Банд’Эрос». Шанувальники не можуть повірити в це жахіття

ЗМІ повідомили про смерть колишньої солістки групи "Банд` Ерос "Ради Зміхновской. Близькі артистки підтвердили сумну новину, передае Корупція.Стар.

Популярне: К — квадрат: Регіна Тодоренко показала свою дуже погладшав фігуру в еротичному купальнику

Колишня учасниця популярного гурту "Банд` Ерос "Рада Зміхновская померла, передають різні засоби масової інформації. Цю сумну звістку підтвердили в близькому оточенні артистки. Однак що стало причиною смерті, вони вважали за краще не повідомляти.

Журналісти зв'язалися з іншим колишнім учасником колективу — Батишта. Він розповів, що лише напередодні ввечері, 13 вересня, дізнався про те, що Рада впала в кому. Батишта зазначив, що точно не знає, чи так це насправді, тому тепер намагається дізнатися подробиці того, що сталося і зв'язатися з родичами співачки.
Нагадаємо, група "Банд'Ерос" утворилася в Москві на початку 2005 року. До її складу входили Батишта, який встиг попрацювати з багатьма артистами російської хип-хоп сцени, Рада і Наташа, дівчата, до цього виступали в різних музичних проектах, Ігор DMCB, діджей і танцюрист, і Руслан, танцюрист верхнього брейк-дансу. З моменту заснування групи її музичним продюсером, автором музики і слів є Олександр Дулов.

Команда прославилася в 2006 році завдяки композиції "Коламбія Пікчерз не уявляє". Пізніше група випустила такі пісні як "Я не люблю тебе", "Рубльовка", "Про красиве життя". Рада Зміхновская покинула групу взимку 2007 року. За деякою інформацією, це було пов'язано зі змінами в її особистому житті. Їй на зміну прийшла солістка на ім'я Таня.

За неперевіреною інформацією, Рада це скорочене ім'я. Повністю воно звучало як Родіка. У дівоцтві її прізвище — Кришмару. Рада закінчила Московський гуманітарний університет. Під час навчання вийшла заміж за однокурсника Олександра Зміхновского. Вона брала участь у багатьох бізнес-проектах чоловіка. Вільно володіла французькою, іспанською та осетинським мовами.