Гороскопи
Подобається

Гороскоп з 18 по 24 вересня

13/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп з 18 по 24 вересня

Овен

Ви дуже оригінальні, але навряд чи Ваші ідеї будуть здійснені в найближчому майбутньому, бо вони сирі і тому вимагають довготерпіння, якого Вам не вистачає. Робота йде нерівно, ривками, авралами, а емоційний фон так великий, що часом Ви самі можете, не стримавшись, протягом декількох секунд звести нанівець результати своїх же власних (і не тільки) довгих праць. Нині, як ніколи, потрібна дисципліна!

 Телець

Погляньте на ситуацію тверезо і підведіть баланс — прибутки наліво, збитки направо, чорта з написом: «РАЗОМ». А тепер дивіться: він, незважаючи на деяку взбалмошность усього тижня, позитивний. Будучи ще в понеділок консерватором, до суботи Ви станете демократом.

Близнюки

Нинішній тиждень дуже хороший для тих, хто збирається вступити в шлюб, в тому числі і повторний. Цим щасливчикам зірки обіцяють повну гармонію у відносинах, довге життя, і хороше матеріальне становище. Ймовірність того, що перша дитина буде дівчинкою, більше сімдесяти відсотків, але на всяк випадок з цього приводу бажано заглянути в особисті гороскопи обох подружжя.

 Рак

Впоравшись з метушнею, Ви продемонструєте неабияку працездатність, аналітичний розум, неупереджене ставлення. Якщо Ви письменник або журналіст, то — увага! — пробив Ваш зоряний час. Якщо ні, то… А спробуйте-но все-таки що-небудь написати — так, для експерименту. В крайньому випадку, просто нікому не покажете. А раптом вийде?

 Лев

Все добре, навіть чудово. Події розвиваються в потрібному Вам напрямку, з лишком окупаються Ваші минулі поневіряння, Вам віддають борги, Вам приносять вибачення образили Вас коли-то люди, що Ваше серце не ворогує з розумом, а Ваші прибутки в кілька разів перевищують Ваші ж середні показники. Головне — перебувати в золотій середині, не лінуючись, але й не впадаючи в суєтність.

Діва

Вам належить зробити правильний вибір, але врахуйте, що поняття «правильний» залежить від обставин і особистості, цей вибір робить. Щоб стало зрозуміліше, скажемо по-іншому: він повинен бути зроблений у відповідності з ідеями, які Ви сповідуєте і цінностями, якими Ви дорожите.

 Ваги

Ви, як ніхто інший, вмієте цінувати красу і мистецтво, володіючи гострим художнім баченням. Вас відрізняє підвищена увага до свого оточення і людям. В першу чергу Ви схильні дорожити тим, що робить життя красивим і приємним, відчуваючи огиду до грубості, вульгарності і чварам.

 Скорпіон

Настає час змін. Це буде виглядати дуже демократично, приблизно так: в найближчому майбутньому Її Величність Доля періодично буде пропонувати Вам той чи інший варіант розвитку подій, а Ви будете вправі приймати або не приймати. У Вас буде шанс змінити рід занять і місце проживання, і соціальний статус. Єдине, чого Ви не отримаєте — це гарантій, але індивідуальний гороскоп допоможе певною мірою пролити світло і на цей аспект.

 Стрілець

Даний період дуже хороший для реалізації самих сміливих проектів. Тільки не наступайте на горло власній пісні, кажучи собі: «Так не буває», «У мене не вийде» або що-небудь ще в цьому роді. Зараз може вийти навіть те, що в інший час вийти не могло б ні за яких обставин. Це легко перевірити, потрібно просто спробувати. Ну, що ж, почнемо?

 Козеріг

Боротьба раціональності з пристрастями досягає апогею і закінчується її переконливою перемогою. І ніхто не буде знати, чого Вам це коштувало насправді. На цьому тижні у Вас буде хороша можливість виправити кілька старих помилок, не зробивши при цьому нових. Можливі прибутки, але їх розмір залежить від обставин особистого гороскопа.

 Водолій

В будь-якому союзі Вам потрібно достатня кількість незалежності. Швидше за все, Ви спробуєте зайняти в ньому центральне місце, і, можливо, тут не обійдеться без суперництва. А ще, просто в силу природного цікавості, Вам без видимої причини постійно буде хотітися знати все про кожного.

Риби

Повітря навколо Вас наелектризоване тонкими енергіями, і аура настільки густа, що в ній міг би застрягти бадмінтонний воланчик. А Ви – той, хто міг би бути магом і чарівником, всього-навсього (наприклад) звичайний слюсар. Але в інші хвилини, використавши гайковий ключ як чарівну паличку, Ви можете раптом створити диво.