Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 18 вересня

13/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 18 вересня

Овен

Перша половина дня обіцяє пройти в любові, злагоді і взаєморозумінні. Саме сьогодні ви зможете закласти основу для свого фінансового злету. Проте до вечора у вас може початися внутрішнє занепокоєння. Можливі різкі зміни в настрої, емоційні зриви або хвороба. Постарайтеся не замикатися в собі. Ви повинні приділити увагу здоров'ю близьких людей, а особливо здоров'ю дітей. Остерігайтеся снів і зберігайте побачене в таємниці.

 Телець

Сприятливий день для спілкування з партнерами, вирішення особистих проблем, фізичних навантажень. Зірки радять відмовитися від стандартного підходу до будь-якої справи і проявити винахідливість і фантазію. Не виключено, що ви зможете проявити свої таланти та здібності на самих різних рівнях, блиснути в суспільстві, привернути увагу осіб протилежної статі. Можливі значні події в особистому житті. Добре укладати шлюби, веселитися, здійснювати подорожі.

 Близнюки

Вміння слідувати традиціям, усталеного укладу життя зіграє важливу роль у гармонійних стосунках з близькими людьми. Відкладені справи або давні зобов'язання вимагатимуть негайного виконання. Зверніть увагу на здоров'я, побережіть сили і нерви. Пам'ятайте – іноді необхідно віддати, щоб потім отримати вдвічі. У справах не виключайте компромісні рішення.

 Рак

Зірки готові допомогти вам у спробі досягти найбільш честолюбних задумів і цілей. Позитивні тенденції першої половини дня забезпечать успіх в укладенні угод або в комерційних операціях. Добре звертатися до начальства або в органи правосуддя. Не виключено, що жінок чекає сюрприз, приємна новина або подарунок від близької людини.

 Лев

Сприятливий день. До Левам творчих професій прийде натхнення, однак для самореалізації необхідні усамітнення і заступництво вищих сил. Для досягнення поставленої мети Левам-комерсантам доведеться об'єднати свої сили з новими партнерами. Державним службовцям сьогодні належить показати всі свої здібності і, залежно від ситуації, виявити те старанність, то твердість. У відносинах з близькими людьми можливо повне взаєморозуміння.

Діва

Розбіжності з близькою людиною, небажання прислухатися до думки співрозмовника або наклеп недоброзичливця порушать рівновагу і довірчу обстановку в сім'ї. Зірки рекомендують утримання, протистояння спокусам, обмеження контактів з неприємними людьми. Стороннє вплив призведе до негативних результатів. Не рекомендується ризикувати чи займатися дорогими покупками. Знизити негативні тенденції дні можна тільки високими моральними вчинками.

Ваги

Зірки застерігають від несподіваних проблем в особистому житті: сварки через ревнощі або недоброзичливого відношення з боку партнерів або сусідів. Постарайтеся критично поставитися до власних недоліків і не ставити партнера підвищених вимог. Не починайте нових справ, виключити фізичні навантаження. Слідкуйте за здоров'ям: вірогідне погіршення стану. Зверніть увагу на відносини з дітьми – майбутні фінансові витрати пов'язані з ними.

Скорпіон

Сприятливий день, однак не слід займатися ризикованими підприємствами або пускатися в явні авантюри. Хороший день для заняття спортом, фізичних вправ, спілкування, укладення шлюбу, зачаття. У другій половині дня ймовірні несподівані вісті.

 Стрілець

Сприятливий день для початку нової справи. Сьогодні у чоловіків з'явиться можливість блиснути талантами, проявити всі свої здібності. Однак ті, хто обмірковує новий діловий проект, повинні заручитися підтримкою партнерів або схваленням впливових покровителів. Приймаючи рішення, будьте обережні. У другій половині дня ймовірна зустріч зі старими друзями. Намагайтеся не згадувати про минулі сварки, взаємне нерозуміння, сварки.

 Козеріг

Сприятливий день, який обіцяє підтримку вищих сил, покровителів, партнерів. Зростуть життєвий потенціал, везіння, діловитість. Без особливих зусиль ви зможете здійснити безліч вигідних ділових операцій або добитися розташування цікавить вас людини.

Водолій

Сьогодні сприятливі контакти з чиновниками, ділові зустрічі, оформлення документів, звернення у вищі інстанції. У першій половині дня можливі дрібні непорозуміння, які виникли з-за необачних висловлювань або помилково тлумачать обіцянок. Бурхливий прояв емоцій може погіршити становище.

 Риби

Невдалий день для роботи. Виникнуть труднощі з отриманням необхідної інформації. Не розпиляйтесь по дрібницях, плануйте свій день, щоб згодом не шкодувати про втрачений час. Є ризик зіткнутися з кримінальними елементами. Можлива невдача в спільному бізнесі. Стежте за грошима. Не варто нічого планувати, особливо на тривалий термін — життя все одно внесе свої корективи.