Новини про зірок
Подобається

Агутін: «Я не зміг врятувати дочку». Що ж сталось?

12/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Агутін: «Я не зміг врятувати дочку». Що ж сталось?

Співак засмучений тим, що не вийшло умовити 18-річну спадкоємицю покинути небезпечний район, передає Корупція.Стар

Популярне: Вискочила на стіл, задерла ноги і поцілувала в губи»: Те, що Полякова витворяла у прямому ефірі просто на голову не налазить

Дівчина поставилася до попереджень несерйозно.

Президент США Дональд Трамп оголосив штат Флорида зоною найбільшого стихійного лиха і підписав указ про обов'язкову евакуацію декількох районів. В результаті удару смертоносного урагану "Ірма" без електрики залишилися понад два мільйони жителів. Експерти вважають, що число потерпілих може сягнути 30 мільйонів.

Дісталося від "Ірми" і Леоніду Агутіну, який кілька років тому купив відразу три квартири в престижній висотці в самому "російському" районі Майамі — Санні-Айлз.

"Ніхто не знав ні точного напрямку урагану, ні того, як він себе поведе, — поскаржився співак кореспонденту Dni.Ru за лаштунками конкурсу" Нова хвиля "в Сочі. — У нас, звичайно, є там щось типу захисного бункера, але ми вважали за краще виїхати з міста за три дні до удару стихії ".

"Головна проблема була не в тому, що ураган змиває кволі будівлі, а в тому, що предмети, які погано тримаються, відлітають, завдають великої шкоди людям і будівлі. Для людини це серйозна загроза. Я кілька разів опинявся в епіцентрі урагану — в Майамі , на Карибських островах. Це дуже страшно! Я бачив, як з будівлі, що будуються відлітали шматки арматури і будівельне сміття  розбивали вікна у висотних будівлях ", — запевнив артист.

"А ось врятувати дочку від удару природної стихії я не зміг, — зітхнув Леонід. — Вони молоді, їм море по коліно, тому дуріють, попереджень про загрозу стихії не слухають. Це роздовбайство, звичайно. Я наполягав, щоб Ліза, поки аеропорт працював , негайно полетіла, але не зміг її умовити. Ми з Анжелікою знайшли їй навіть квитки, але вона не захотіла їхати. Вони знайшли масу причин: мовляв, Ліза не може їхати без свого хлопця, а він — без батьків. Для них це такий екстрим , який можна з балкона зняти, викласти в Instagram і показати, що герої, оскільки всередині урагану ".

Нагадаємо, що дочка виконавця Єлизавета з 2003 року живе в Маямі. Дівчина створила рок-групу Without Gravity, з якою виступає на концертах в школах. Вона пише музику для свого колективу, грає на гітарі.