Новини про зірок
Подобається

В Мережі з’явилась велика кількість фото переможниці: «Міс Україна 2017». Ви тільки погляньте на цю красуню!

10/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
В Мережі з’явилась велика кількість фото переможниці: «Міс Україна 2017». Ви тільки погляньте на цю красуню!

Фіналістки "Міс Україна 2017" були відібрані серед 15 тисяч претенденток, передає Корупція.Стар

Популярне: «У нас строгая Алла» Максим Галкін розповів як дружина виховує їхніх дітей. Ви такого ще не знаєте

 У фінал вийшли 24 красуні віком від 17 до 24 років. Під час фіналу вибирали не тільки володарку головного титулу, але і "Міс Україна Інтернешнл — 2017", і "Міс Україна-Земля — ​​2017", які представлятимуть нашу країну на світових конкурсах в Японії і на Філіппінах.

Дійство, яке тривало три години, почалося з червоної доріжки, по якій пройшли знаменитості: дизайнери Діана Дорожкіна та Андре Тан, актор Володимир Горянський, телеведучий Дмитро Комаров. Шоу закінчилося ближче до півночі святковим салютом, врученням нагород і подарунків. Загальний призовий фонд конкурсу в цьому році склав 700 тисяч гривень.

Для киянки Поліни Ткач 19-й номер, під яким вона брала участь у фіналі, став щасливим. Дівчина зізналася, що після конкурсу поспала всього дві години, а вранці вже зайнялася підготовкою до майбутнього світового фіналу.

Красуня зізналась, що відчувала, коли почула свої ім’я:

Я не повірила, коли назвали моє ім'я. А потім … Все сталося так швидко, що я навіть не встигла заплакати від щастя. Мені наділи корону на голову, почали вітати, на сцену піднялися мої батьки. Це було як в казці.

Дівчина вчиться в Національному Авіаційному Університеті, спеціальність "Міжнародний бізнес". Вона захоплюється спортивно-бальними танцями, живописом, катанням на лижах. Вона завжди намагалася бути різнобічною людиною, тому займалася довгий час спортивно-бальними танцями, живописом, відвідувала тренінги, захоплювалася катанням на лижах і багато іншого. Деякий час Поліні було цікаво займатися фотографією, але зараз надає перевагу самій бути в кадрі, ніж знімати.

Ріст у дівчини становить 177 сантиметрів, об'єм грудей, талії і стегон відповідно 86-63-86. Вона ніколи не страждала через зайву вагу. Красуня зізналася, що була худою з дитинства, хоча поїсти любить і особливо себе не стримує, хіба що виключає свідомо не корисну їжу. У шкільні роки Поліна займалася спортивно-бальними танцями, потім кинула, але до сих пір відчуває ностальгію по паркету. До речі, спортивна витривалість, набута тоді, зараз стала в нагоді переможниці.

 

? . . . . . . . . . Всем хорошего утра! #shootingtime#instakiev#instagram#insta#lifeisgood#instalike#instagirl#blackandwhite

Публикация от Полина Ткач (@polina.tkach)

 

Борюсь со своей темной стороной, Но все усилия на ноль…

Публикация от Полина Ткач (@polina.tkach)