Новини про зірок
Подобається

Оце так! Сергій Притула показав свою дружину Катрусю. Її природна краса зведе вас з розуму

09/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Оце так! Сергій Притула показав свою дружину Катрусю. Її природна краса зведе вас з розуму

Телеведучий Сергій Притула та його дружина Катерина відзначили другу річницю весілля. У своєму блозі в Facebook чоловік привітав улюблену з цією подією, передає Корупція.Стар.

Популярне: К — квадрат: Регіна Тодоренко показала свою дуже погладшав фігуру в еротичному купальнику


Ведучий Сергій Притула виявився справжнім майстром конспірації. Незважаючи на свою публічність, йому вдалося приховувати свій роман з нинішньою дружиною Катериною Сопельник кілька років.

1503999620_pritula

Про нові стосунки Притули стало відомо лише два роки тому, коли в Мережі з'явилися фотографії з їх з Катериною красивою весільної церемонії.

В кінці липня цього року у Сергія і Катерини народився перша спільна дитина — дочка, яку щасливі батьки назвали ніжним ім'ям Соломія.
Завершення літа також ознаменувався для чоловік радісною подією — в минулий понеділок вони відзначили другу річницю весілля.

1503999643_pritula5

На честь свята Сергій в черговий раз вирішив зізнатися Катерині в любові. У своєму Facebook він подякував їй за дочку і висловив бажання «не зупинятися на досягнутому».

«Плюс 1 посмішка у сім'ї за 2 роки! Такий темп мені подобається! Katerina Prytula, дякую за кожен день и нашу маленьку радість, Соломію! Чи не зупіняймося на досягнутості! Кохаю! »

— написав у своєму блозі Сергій Притула, супроводивши пост декількома знімками з сімейного архіву.

Нагадаємо, що від першого шлюбу у Сергія Притули є 8-річний син Дмитро. У своїх інтерв'ю ведучий не раз розповідав, що виховує з нього справжнього чоловіка.

1503999695_pritula6 1503999639_pritula3