Новини про зірок
Подобається

«Кінець епохи»: Фанати прощаються з Сергієм Лазарєвим. Дізнайтесь шокуючі деталі

09/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Кінець епохи»: Фанати прощаються з Сергієм Лазарєвим. Дізнайтесь шокуючі деталі

Співак втомився від виснажливого графіка. І має намір взяти дворічну паузу, передпет Корупція.Стар.

Популярне: К — квадрат: Регіна Тодоренко показала свою дуже погладшав фігуру в еротичному купальнику


Творча біографія співака Сергія Лазарєва нерозривно пов'язана з "Новою хвилею". У складі групи Smash !! він став переможцем першого конкурсу в 2002 році. Зараз у артиста солідний список професійних перемог і щільний гастрольний графік. Однак щороку він бере участь в "Новій хвилі" — тепер в якості запрошеної зірки.

Нинішній рік не став винятком. З артистом відразу після його виступу в Сочі зустрівся кореспондент Dni.Ru. "Сьогодні у мене закінчується турне The Best, залишилося всього сорок концертів, які я дам до грудня, — розповів співак про справи поточних. — А потім практично відразу приступаю до гастролей з новою програмою" N-тур ". Тур, присвячений моєму 35- річчя, відкриється концертами навесні наступного 2018 рік ". У квітні Лазарєв виступить в Москві в СК "Олімпійський" і в Санкт-Петербурзі в Льодовому Палаці.

"По завершенню нового туру я маю намір зробити тривалу паузу і на два роки залишити естрадну сцену, — шокував Сергій. — Мені треба видихнути, подумати про реалізацію себе в інших сферах. Зокрема, дуже хочеться зайнятися новими театральними постановками, мені це цікаво і близько ". Нагадаємо, що Лазарєв в 2003 році закінчив школу-студію МХАТ. Після цього він зіграв головні ролі в трьох аншлагових спектаклях московського театру імені Пушкіна.