Новини про зірок
Подобається

«Мені більше сподобались хлопці…»: Костя Боровський шокував всіх цими словами. Шанувальники приголомшені, невже він…

06/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Мені більше сподобались хлопці…»: Костя Боровський шокував всіх цими словами. Шанувальники приголомшені, невже він…

Експерт модельного реаліті розповів про складнощі перших знімальних днів, предає Корупція.Стар

Популярне: За що вона їх так не любить??? Співачка Камалія показала фото доньок в жалюгідному вбранні, що з ними?

Прем'єрний випуск «Топ-моделі по-українськи» б'є рекорди в YouTube. Перший ефір вже встигло подивитися більше мільйона чоловік! А у найяскравіших учасників кастингу — фізрука Максима, Лізи Доронько, яка не чує Влада, флориста Михайла і харизматичного Самвела- з'явилися перші десятки тисяч передплатників у соцмережах.

До слова, в цьому році відбір на проект був особливим. По-перше, експерти на рівних вибирали і хлопців, і дівчат. По-друге, відразу двоє людей — ведуча проекту Алла Костромічева і учасник групи «Агонія» і дизайнер Костя Боровський вперше оцінювали хлопців на кастингу.

 «Перед кастингом учасників я хвилювався — боявся виявитися занадто м'яким експертом. Представляв, як буду всіх жаліти, докладно розмовляти з кожним, відстоювати перед Аллою, Сонею і Сергієм, — поділився враженнями Костя Боровський. — Але так збіглося, що саме напередодні я встановив брекети (хто це проходив, той мене зрозуміє). Здавалося, що в роті у мене знаходиться граната, яка ось-ось вибухне. Я абсолютно не був готовий до такого повороту подій: майже не міг їсти, ледве розмовляв. З доброго копа я трансформувався в злого. І в підсумку кастинг, який я планував перетворити в задушевні бесіди, будувався за принципом «так-так, ні-ні». Зате біль загострила чуття і дозволила відразу бачити суть учасників »

«Скажу чесно: на кастингу мені більше сподобалися хлопці. Склалося враження, що дівчата трохи розслабилися. Вони приходять зі словами: ось така я чудова, я вам просто необхідна. А хлопці доводять, що вони гідні. Серед представників чоловічої половини кастингу була дуже висока конкуренція. Прийшло багато спірних учасників, за якими ми довго сумнівалися і не могли прийняти рішення до останнього моменту. У мене навіть на хвилину виникла ідея взяти на проект більше хлопців, ніж дівчат. Але ми все ж вирішили дотримуватися початкового плану, — розповіла топ-модель і ведуча Алла Кострамічева.

Отже, учасники проекту визначені. Тепер їх чекає Модельна школа, перший дзвінок в якій прозвучить вже в п'ятницю в ефірі Нового каналу.

Хто ж ці хлопці і дівчата, яким вдалося обійти 75 тис конкурентів, пройти перші випробування і потрапити в проект? Дивіться у нашій галереї.