Новини про зірок
Подобається

Тільки не впадіть! Відомий телеведучий 1+1 охрестив дочку. Тільки подивіться, хто став хрещеним батьком

05/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Тільки не впадіть! Відомий телеведучий 1+1 охрестив дочку. Тільки подивіться, хто став хрещеним батьком

Телеведучий програми "Життя без обману" на каналі 1 + 1 Олексій Душка, який недавно став батьком, поділився з Viva.ua зворушливими знімками з хрестин доньки Даші, передає Корупція.Стар.

Популярне: К — квадрат: Регіна Тодоренко показала свою дуже погладшав фігуру в еротичному купальнику


Таїнство хрещення доньки популярного українського телеведучого Олексія Душки відбулося в церкві Пресвятої Богородиці в Мамаєвій слободі ще пару місяців назад, проте ведучий тільки зараз вирішив розповісти про це.

"Кілька років тому, я робив цикл програм, де розповідав, як священики будують бізнес на вірі. Я пройшовся з прихованою камерою з кількох церков різних патріархатів і запитав, скільки мені буде коштувати хрещення дитини. Тоді ще й мови не йшло про народження Даші. це була лише частина моєї журналістської роботи, — розповідає Олексій Душка. — Так, я зайшов в 8 різних церков столиці, і тільки в цьому храмі — на фразу "скільки буде коштувати хрещення дитини", мені відповіли: "скільки дасте". я запитав : "А якщо нічого не дам?". Священик відповів: "Хрестик і і хрещення у нас безкоштовні ". Тому, коли стали думати, де хрестити Дашенька, вибір для нас був очевидним».

Хрещеним дочки Олексія Душки став відомий український актор Артем Позняк, хрещеною — дизайнер одягу Світлана Молчанова.

Зараз Даші 8 місяців. Олексій поєднує виховання доньки з роботою над новим сезоном "Життя без обману", але основну частину часу з малятком проводить його дружина Олена. Ведучий зізнається, що з народженням дитини до вибору продуктів став підходити особливо ретельно і з задоволенням ділиться порадами з глядачами.

 

Алексей Душка_крестины (3)

Алексей Душка_крестины (5)

Алексей Душка_крестины (1)

Алексей Душка_крестины (2)