Новини про зірок
Подобається

Полякова, Волочкова і … Відома телеведуча ТАКЕ розповіла про Винника…..Справжній мужчина

05/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Полякова, Волочкова і … Відома телеведуча ТАКЕ розповіла про Винника…..Справжній мужчина

Старт восьмого сезону «Х-фактор» потішив глядачів не тільки яскравим першим кастингом, а й фільмом про нову суддівську четвірку – «Судді Х. Невідомі факти». У ньому розкриваються дивовижні та навіть шокуючі подробиці про кожного з членів журі, передає Корупція.Стар.

Популярне: К — квадрат: Регіна Тодоренко показала свою дуже розповнілу фігуру в еротичному купальнику


Виявляється, пошуки нових облич восьмого сезону тривали півроку. Серед претендентів виявилися відомі актори, музичні критики і продюсери. Однак, «Х-Фактор»-8 не міг відбутися без Олега Винника. Кандидатура відомого співака не викликала у телеканалу жодних сумнівів.

Пояснити феномен найбільш затребуваного артиста країни спробували відомі українці. За словами Володимира Бебешка, велике значення має зовнішність співака і його творчий посил.

«Подивіться, як він виглядає! – каже музичний продюсер. – Тексти пісень зачіпають душу. У кожного виникають асоціації: це ж про мене».

Oleg-Vinnik-16

«Він тонко відчуває, що потрібно жінці. Жінці, якій і 18, і 30, і 45 років», – розмірковує співак і композитор Павло Зібров.

Телеведуча Світлана Вольнова впевнена: «Він абсолютний чоловік. Помічає усіх жінок, які знаходяться поруч».

Користувачі соціальних мереж, ділячись своїми враженнями від першого випуску «Х-фактор»-8, вже встигли назвати Олега строгим, але справедливим суддею.

«Мені дуже цікаво, що буде, і я віддам себе повністю на 100%. Найголовніше допомогти учасникам професійно. Я точно знаю, що їм це потрібно»,- прокоментував свою участь у проекті Олег Винник.