Новини про зірок
Подобається

Сенсація!!! Стало відоме ім’я нового українського «Холостяка», жінки просто ридають за цим красунчиком

01/09/2017     Автор: Яна Романська
Сенсація!!! Стало відоме ім’я нового українського «Холостяка», жінки просто ридають за цим красунчиком

Канал СТБ визначився із новим "Холостяком", передає Корупція.Стар

Популярне: Схудла і помолоділа!!! Віра Брежнєва приголомшила шанувальників кардинальними змінами

Головним героєм шоу "Холостяк" став 28-річний Рожден Анусі (ROZHDEN), передає Depo.ua з посиланням на СТБ.

Новий Холостяк не приховує, що щодня відчуває підвищений інтерес з боку дівчат, але знайти свою єдину йому дуже складно. Багато в чому завдяки тому, що музика не просто займає більшу частину його життя – вона і є його життя.

291890

"З кожним новим концертом я віддаю всі свої емоції, переживаю заново свої тексти, намагаючись передати людям сенс того, про що співаю. І після концерту я відчуваю себе шалено розчавленим. Це таке відчуття, ніби з тебе висмоктали якусь частину, і її нічим компенсувати. У такі моменти хочеться, щоб поруч була та людина, яка може тебе зрозуміти. Але, на жаль, знайти таку людину неймовірно складно", — зізнається Рожден.

Рожден Анусі (сценічне ім'я ROZHDEN) – музикант, саунд-продюсер, автор і композитор всіх своїх пісень. Працює в жанрах поп, фанк і соул. Багато пише для колег по сцені.

Рожден народився і виріс в Одесі. У 14 років самостійно почав займатися музикою, а першим жанром, в якому артист почав робити творчі кроки, став хіп-хоп. Уже пізніше Рожден захопився зарубіжною поп-музикою, r'n'b, соул і фанком.

BD9B9917

У 22 роки співак став учасником вокального телепроекту, де дійшов до фіналу в складі команди Діани Арбеніної.

Відразу після нього Рожден випускає дебютний альбом ПРАВДА, який приємно здивував музичних критиків і порадував шанувальників своєї пронизливої ​​лірикою і якісним звуком. Заголовний сингл "Знаешь" дуже швидко злетів на першу сходинку iTunes, ставши найбільш виконуваною композицією на сліпих прослуховуваннях популярних вокальних шоу, таких як "X-фактор" на СТБ.

У 2014 році став одним з 15-ти щасливчиків, які пройшли серйозний кастинг, щоб вчитися у британського музичного продюсера і звукорежисера, володаря кількох "Греммі" Тома Елмхірста (працював з такими світовими знаменитостями як Адель і Девід Боуї).

У березні 2016 роки випустив кліп на сингл "Ни ты, Ни я", а в листопаді – на пісню "Роса"; режисером останнього став Алан Бадоєв.

Цього року Рожден записав новий альбом R2, музичний стиль якого істотно еволюціонував з моменту виходу його дебюту. Гітара поступилася місцем бітам, і звучання тепер балансує між поп-музикою, легким хіп-хопом і електронікою.

У лютому 2017 року з піснею Saturn Рожден взяв участь у Національному відборі на "Євробачення", де увійшов до шістки фіналістів і став одним з фаворитів члена журі Костянтина Меладзе.

Рожден захоплюється екстремальним водінням і реставрацією автомобілів. При першій же можливості відправляється подорожувати, щоб побродити незнайомими вулицями. Не любить туристичні місця і місцеві кухні.

У його плейлисті – Френк Оушен, старі пісні Земфіри, хіти Дрейка і Ріанни, а в його крові є грецькі і осетинські корені, але сам Рожден вважає себе українцем і одеситом у п'ятому поколінні.