Звездные скандалы
Подобається

Роздвоєння особистості! У Філіпа Кіркорова конфлікт з самим собою?

31/08/2017     Автор: Яна Романська
Роздвоєння особистості! У Філіпа Кіркорова конфлікт з самим собою?

Філіп Кіркоров обурюється через свого двійника. Король російської поп-музики, що називається «рве і метає» через те, що у нього з'явився дублер, Який паплюжити його в очах шанувальників, передає Корупція.Стар.

Популярне: Привіз як собачок: Микола Тищенко повіз «вигуляти» молоду дружину, а з ними поїхала ще сексапільна жінка

Артист обурений тим, що аферист Опублікував в інтернеті хулигански ролик, в якому було багато нецензурної лайки і непристойності. Зі сторінки Instagram Філіп Бедросович волає про допомогу. Він просить розшукати шахрая і підкреслює, що схожість між ним і двійником — спірне. Проте, артист не намірів терпіти подібні провокації і збирається звернутися з цього приводу в компетентні органи.

Король російської поп-музики також звернувся до своїх шанувальників з проханням Слідкуйте за двійником і виклав у Мережу на його сторінку в Instagram. Він також попросив фоловерів підписатися на профіль афериста і подивитися цей хулигански ролик, після чого поділитися враженнями з кумиром. Артист заявив, що рідко в чомусь просить фанатів, але тут мова йде про його репутації, яку шахрай намагається очорнити.