Зірка тижня
Подобається

Вони просто неймовірні! Римма Зюбіна вперше показала чоловіка і сина. Де вони тільки найшли одне одного

27/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Вони просто неймовірні! Римма Зюбіна вперше показала чоловіка і сина. Де вони тільки найшли одне одного

Відома актриса, виконавиця головної ролі у фільмі "Гніздо горлиці" Римма Зюбіна знайомить читачів Viva! зі своїм знаменитим чоловіком-режисером і дорослим сином, передає Корупція.Стар.

Популярне: К — квадрат: Регіна Тодоренко показала свою дуже погладшав фігуру в еротичному купальнику


У фотосесії, яка проходила під Києвом, на дачі актриси, взяли участь всі члени сім'ї: чоловік, видатний театральний режисер Станіслав Мойсеєв, і син-студент Данило.

Неприкриті емоції, життєві пристрасті, театральні байки і відносини з відомим чоловіком-режисером — в ексклюзивному інтерв'ю Римми Зюбіної. Новий номер у продажу з 22 серпня.

_PRV3122_opt

«Бренд« Молодий театр »Створено Станіслав Мойсеєв, мій чоловік. Коли ВІН МАВ очоліті театр, в Управлінні культури були Вже підпісані папери на его розформування. Колись знань, Із гучнім ім'ям, «Молодіжний — Молодий» театр БУВ доведень до Жахлива стану. Та про Це вже всі нібіто забули. Напрікінці 1996 року, коли Мойсеєв Очола театр, глядач на вистави НЕ ходив, зарплату актори по півроку НЕ отримувалася. І Станіслав тоді витяг его з того стану. Було болісно, ​​Важко, альо ВІН це Зробив. На прем'єрі Першої вистави Мойсеєва «Дон Жуан» Мольєра булу переповнена залу, много глядачів Дивувалися стоячих, что на тій период життя театру Було дивне. Ця вистава стала візитівкою «Молодого» и 15 років проіснувала в репертуарі з незміннімі аншлагами. Зараз в театрі нова хвиля, новий художній керівник, новий репертуарний направление, щомісяця прем'єри, и це все постановки молодих, геть «юних» режісерів. Проти вистави Мойсеєва йдут и досі, Вже більш як 10 років », — розповіла актриса.