Плітки
Подобається

В кого вона перетворилась? Надія Бабкіна шокувала фанатів жахливим виглядом… Спухла так, що очей не видно

26/08/2017     Автор: Яна Романська
В кого вона перетворилась? Надія Бабкіна шокувала фанатів жахливим виглядом… Спухла так, що очей не видно

Надія Бабкіна завжди відрізнялася особливо яскравою зовнішністю. Зірка ніколи не з'являється на публіці без макіяжу і виглядає просто чудово для свого віку, передає Корупція.Стар

Популярне: Село і люди… Наташа Корольова показала архівне фото з весілля з Тарзаном

Зараз, поки інші знаменитості проводять літо на курортах, Надія Бабкіна відпочиває в вузькому сімейному колі. Днями вона опублікувала в мікроблозі фото з друзями, на якому постала без макіяжу.

«Женя спік дуже дієтичний торт з черемхового борошна! Вкусняшка… Як приємно, коли тебе доглядають! », — похвалилася співачка кулінарними здібностями свого молодого чоловіка Євгена Гори.

1

Але користувачі соцмережі звернули увагу аж ніяк не на блюдо, а на зовнішній вигляд Бабкіної. Передплатники Надії вважають, що вона переборщила з косметичними процедурами.

Вчора співачка опублікувала ще кілька знімків, підписавши їх: «У нас в селі — справжнє літо. Ура! Хоч і коротке, але таке прекрасне ».

2

І знову шанувальники не оцінили радісного пориву артистки, велика частина з них залишила під фото неприємні коментарі:

«Для чого взагалі виставляти« це »?», «Опухле обличчя, якась безформна маса, навіщо взагалі так себе спотворювати, проти природи не попреш!».