Новини про зірок
Подобається

Шокуюче зізнання! Руслан Квінта розповів всю правду про роботу з Софією Ротару. Так ось, яка вона насправді

25/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Шокуюче зізнання! Руслан Квінта розповів всю правду про роботу з Софією Ротару. Так ось, яка вона насправді

Напередодні святкування 20-ї річниці творчості композитор і музичний продюсер Руслан Квінта відверто повідав про співпрацю з Софією Ротару, передає Корупція.Стар.

Популярне:
К — квадрат: Регіна Тодоренко показала свою дуже погладшав фігуру в еротичному купальнику


Можливо, хтось із наших читачів не знає — але саме Руслан Квінта є автором хітів "Небо — це я", "Біла зима", "Осінні квіти" і ще близько 20-ти пісень всенародної "хуторянки".

Але, безсумнівно, головною не тільки в репертуарі співачки, а й для багатьох українців, залишається пісня "Одна калина", яка набула статусу "народної". Насправді ж, пісня була написана Русланом Квінтою в співавторстві з поетом Віталієм Куровським.

23 березня кращі хіти Руслана Квінти виконають "вершки" українського шоу-біза.


— На той момент я вже написав кілька пісень для Софії Михайлівни, але їй хотілося щось більше, — ділиться спогадами Руслан Квінта. — "Хочу таку пісню, як" Червона рута ", — сказала народна артистка. — Але її співають усі, а я хочу свій народний хіт". Від такого прохання я просто впав у ступор: "Ну як можна створити таку пісню ?!" Другий "Червоної рути" бути не може! Кожен день думав про майбутню пісні, засипав і прокидався з думками про неї, але нічого в голову не приходило. Майже рік минув, а результату ніякого. — "Де ж моя" Червона рута "? — кожен раз при зустрічі питала Софія Ротару.
Саме "та" пісня прийшла до Руслана Квінти в машині, по дорозі на роботу. За словами композитора, він тут же зупинився, щоб записати мелодію на телефон, а потім помчав на студію — показати її Куровському. Віталій, в свою чергу, прослухавши, відразу почав писати вірші: "Одна калина за вікном, одна батьківщина за столом …"
— Коли пісня була готова, ми запросили до студії Софію Ротару. Вона не визнає прослуховування нових композицій по Інтернету. Віддає перевагу, щоб автор сів за рояль і виконав написане. Перед її приїздом у мене руки тремтіли від хвилювання. Пісня здавалася надто простий. Грав, опустивши очі, але коли зустрівся з очима Софії Ротару, зрозумів, що потрапив в точку. "Це приголомшливо!" — сказала вона, — розповів композитор.
Цікаво, що відомий аранжувальник Жан Болотов запропонував шість різних версій аранжування пісні, але жодна з них не сподобалася Ротару. Руслан Квінта зробив свій варіант, і він був прийнятий із захватом. Це стало першим визнанням, зараз відомого у всьому СНД, композитора.
Музикант розповідає, що на написання супер-хіта його надихнула сама співачка — дивовижна людина, а ще гостинна господиня. Навіть на студію Квінти Софія Михайлівна приносила сирники власного приготування. Приїжджаючи, огортала всіх домашнім теплом, затишком, створювала таку атмосферу, в якій хотілося творити.