Новини про зірок
Подобається

Зять Глаголєвої розповів шокуючу інформацію про неї… Так ось, що трапилось насправді

23/08/2017     Автор: Яна Романська
Зять Глаголєвої розповів шокуючу інформацію про неї… Так ось, що трапилось насправді

Колишній зять російської актриси Віри Глаголєвої, яка померла 16 серпня в Німеччині, танцюрист Єгор Симачев відверто розповів про хворобу артистки, передає Корупція.Стар

Популярне: Такої світ ще не бачив! Марія Яремчук показала фото в надзвичайно красивій вишиванці. Але що з її обличчям?

Про це Симачев (колишній чоловік старшої дочки Глаголєвої Анни Нахапетовим) написав у себе в Facebook.

Він розповів, що боровся з раком, тому розумів Глаголєву дуже добре.

"Я зараз сиджу за столом і пишу це, а вона ніби сидить навпроти. Як це дуже часто бувало на Ніколіна Горі, в її будинку, який вона з таким затишком і трепетом створювала і оберігала. У нас з нею коньячок в келихах. Ми ділимося своїми переживаннями, хвалимося, будуємо плани на майбутнє, скаржимося на життя, ми цокаємося і випиваємо, і наливаємо знову. ми з нею розуміли один одного як ніхто інший. Адже ми обидва були хворі. Мені пощастило, я вибрався. Дякувати Богу, Вірі, Кирилу, підтримці моєї сім'ї. Вона немає ", — згадує Симачев.

"Це було її рішення, вона знала з самого початку, на що йде і чим це скінчиться. Звичайно, і вона, і ми всі сподівалися на краще. Ми святкували кожне успішне завершення перевірок, і моїх і її. Ми вірили що все буде добре . Вона неймовірно, хрестоматійно мужня людина, велика особистість, тендітна і ніжна жінка. Вона могла бути ніжною і колючим як їжак. Вона могла бути доброю, і злою одночасно. Ми кожен раз обіймалися при зустрічі, і питали один в одного: "як справи ? "," коли тобі перевірятися? "," які плани? ". Вона завжди була чудова, же нственна, в нових стильних сукнях і костюмах. Я завжди їй захоплювався ", — зазначив він.