Новини про зірок
Подобається

Педан розповів на чому ніколи не буде економити! Сядьте, бо впадете

23/08/2017     Автор: Яна Романська
Педан розповів на чому ніколи не буде економити! Сядьте, бо впадете

Ведучий проекту «Дешево і сердито» знає всі секрети економії. Але чи користується ними в повсякденному житті, передає Корупція.Стар

Популярне: Такої світ ще не бачив! Марія Яремчук показала фото в надзвичайно красивій вишиванці. Але що з її обличчям?

Олександр Педан розповів, на що ніколи не буде економити, і на що, навпаки, не витратить багато грошей.

Наприклад, зайшовши в продуктовий магазин Олександр Педан готовий купити абсолютно все.

«Коли я заходжу в продуктовий супермаркет в мені прокидається шопоголік. Там все так грамотно роблять, що приходиш за хлібом, а виходиш з повним кошиком », — з посмішкою розповів телеведучий.

«Я не готовий витрачати величезні суми на одяг. На щастя, сьогодні з'являється все більше українських виробників, які шиють стильну і якісний одяг, до того ж, за помірну ціну. Крім того, для мене честь підтримувати вітчизняних виробників », — зазначив Педан.

За словами телеведучого, його дружина і дочка постійно користуються Лайфхаками програми «Дешево і сердито».

«Користуюся не так я, скільки моя дочка. Лера робила в домашніх умовах і косметику, і крейду для фарбування волосся. А на свята наші рідні і друзі отримують хенд-мейд подарунки. Взагалі я вважаю, що нічого кращого зробленого руками дитини, немає.

Також нас з дружиною дуже надихнув випуск про вагітність. І зараз ми підтримуємо рекомендований в «Дешево і сердито» мама-кроссинг і даруємо речі, з яких син уже виріс.

А після нових кулінарних випусків в «Дешево і сердито: Революція» всією сім'єю ми будемо ще і готувати — швидко, корисно, смачно, а, головне, за помірні гроші. На зйомках я проводжу багато часу з Женею Клопотенко, впевнений, він поділиться зі мною класними рецептами », — зазначив Олександр.