Новини про зірок
Подобається

Романтичний відпочинок з чоловіком: Яна Соломко показала розпусне фото з ліжку

18/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Романтичний відпочинок з чоловіком: Яна Соломко показала розпусне фото з ліжку

На календарі серпень, навіть його середина і як не прикро нам це розуміти, але ТАК, літо добігає кінця. Серед нас звичайно ж є любителі моря і засмаги але є і ті, хто хоче побачити Європейські пам'ятки, передаєт Корупція. Стар.

Поулярное:
К — квадрат: Регіна Тодоренко показала свою дуже погладшав фігуру в еротичному купальнику


Яна Соломко не виняток, дівчина вирушила в Нідерладни, в сучасний і молодіжний місто Амстердам, який привів її в захват!

Співачка відправилася в столицю Нідерландів зі своїм коханим чоловіком. Це перша спільна поїздка пари без дочки, якій всього 2 рочки.

Пара проживала в готелі Room Mate Aitana в центрі міста. З номера готелю відкривається захоплюючий вид на бухту (iJ River). Пара каталася на велосипедах і вечеряла морепродуктами в одному з ресторанів міста.

Іспанія. Краще Місце Для Пляжного Відпочинку
Читай також: Іспанія. Краще Місце Для Пляжного Відпочинку
Що може бути краще, прекрасного міста, з історичними пам'ятками, комфортабельним готелем і в компанії коханої людини.

Яна поділилася фото в особистому мікроблозі. Що тут говорити, дивимося яскраві кадри!

Последняя фотография с нашего первого "отпуска"!☺️❤️???? Хочу сказать огромное спасибо @banu_khamraeva , которая помогла сделать эти несколько дней такими насыщенными и яркими. ☺️Вы знаете, раньше я считала соц сети только для показухи. Но со временем понимаю, что Вы мне как подруги. ?И вот первый раз решила попробовать и спросить кто живет в Амстердаме. И сразу увидела сообщение от неё. Она успевает быть не только хорошей мамой, но и вести свой блог в Инстаграм про жизнь в Нидерландах, поддерживать форум и ещё успела столько времени уделить мне!!! Спасибо за помощь @banu_khamraeva ! ?☺️Мы с вами должны поддерживать друг друга и делиться опытом!!! Вот я теперь знаю, что Амстердам это не только улица красных фонарей и кофешопов!? #yanasolomko #girls #life #love #family #amsterdam #weekend #surprise #foreverlove #instamood #instagood #world

Публикация от Яна Соломко (@yana.solo)

АМСТЕРДАМ Доброе утро❤️? #yanasolomko #girls #life #love #family #amsterdam

Публикация от Яна Соломко (@yana.solo)