Новини про зірок
Подобається

У костюмі Єви: Дорофєєва потрапила у незручну ситуацію. Шанувальники приголомшені

14/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
У костюмі Єви: Дорофєєва потрапила у незручну ситуацію. Шанувальники приголомшені

Співачку змусили червоніти
Солістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва розповіла на сторінці у Facebook про дуже незручну ситуацію після концерту, передае Корупція.Стар.

Популярне: К — квадрат: Регіна Тодоренко показала свою дуже розповнілу фігуру в еротичному купальнику


"Після концерту — залізли на балкон. Штори я не закрила, зазвичай після виступу люблю приймати душ. Зазвичай гола, зазвичай за мною ніхто не спостерігає. Але не сьогодні. На моєму балконі опинився героїчний тато зі своїми дочками. І вони втрьох стукали до мене і дивилися на мене… ну а я у костюмі Єви", — розповіла співачка.

Дорофєєва додала, що почувається дивно, і така трапилось із нею вперше. Вона шкодує, що люди не побачили її пізніше, коли вона була "настиле".

Впервые со мной такое …После концерта — залезли на балкон .. шторы я не закрыла .. обычно после выступления люблю принимать душ … обычно голая) обычно за мной никто не наблюдает .. но не сегодня … ? на моем балконе оказался героический папа со своими дочками . И они втроём стучали ко мне и смотрели на меня .. ну а я в костюме Евы . Смутные ощущения ??‍♀️ Теперь нарядилась в новую коллекцию от @mozgiwear … лучше бы они залезли по — позже, увидели бы меня #настиле ?

Публикация от nadyadorofeeva (@nadyadorofeeva)