Новини про зірок
Подобається

Тарзан, таки її чогось навчив! Наталя Корольова завивала «по-звірячому» на ювілеї у Ніколаєва (ВІДЕО+18)

14/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Тарзан, таки її чогось навчив! Наталя Корольова завивала  «по-звірячому» на ювілеї у Ніколаєва (ВІДЕО+18)

Відома співачка Наташа Корольова виконали Запальний танець на галявині власного заміського ділянки. Артистка веселилася під пісню дружини Ігоря Ніколаєва Юлії Проскуряковою, передает Корупція.Стар.

Популярне: К — квадрат: Регіна Тодоренко показала свою дуже погладшав фігуру в еротичному купальнику

Відео-привітання для Проскуряковою, якій нещодавно виповнилося 35 років, Королева Опублікував в соціальній мережі Instagram. "Ця пісня зробила мій прекрасний вечір в колі друзів!" — написала вона.


Завзятий танець співачки дещо здивував шанувальників. В один момент вона опустилася на траву і продемонструвала свої груди.


"Наташа, звичайно, красуня! Особисто мені НЕ подобаються ні слова пісні, ні музика, а танці під цю пісню взагалі дивні" — пише один з користувачів Мережі. "І яблука в саду дозріли. Ну а дві диньки взагалі прекрасні!" — захоплюється інший. "Класна і така запальна, їй все йде", — хвалить Королеву третій.

Судячи з публікації співачки, на вечірці були присутні її чоловік Сергій Глушко і відомий гуморист Володимир Винокур. "Ох вже ці хлопці!" — підписала вона знімок, зроблений під час свята.

Нагадаємо, Наташа Корольова була одружена з Ігорем Ніколаєвим до 2001 року. Виконавець офіційно взяв за дружину Проскурякова в 2010 році.