Новини про зірок
Подобається

Танці з зірками: Названо ім’я ще одного неочікуваного учасника легендарного проекту. Ви ніколи не здогадаєтесь хто це

03/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Танці з зірками: Названо ім’я ще одного неочікуваного учасника легендарного проекту. Ви ніколи не здогадаєтесь хто це

В Україні триває естафета # танціззіркаміchallenge, в рамках якого зовсім скоро стане відомий повний зоряний склад нового сезону проекту "Танці з зірками", передає Корупція.Стар

Популярне: СЕНСАЦІЯ!!! Седокова вперше за довгий час показала батька свого сина, ви будете в шоці від нього

Країна вже знає імена майже всіх артистів, які зазнають свої танцювальні здібності на головному паркеті України — проект "Танці з зірками" — цієї осені.

Ними стали Дмитро Комаров, Олександр Скічко, Надя Дорофєєва, Ахтем Сеітаблаєв, Наталія Холоденко, Камалія, Оля Полякова. Сьогодні до цієї компанії приєднався несподіваний учасник — український актор і учасник "Ліги Сміху" Юрій Ткач.

1

Юрій прийняв # танціззіркаміchallenge від співачки Олі Полякової та зізнався у своєму Instagram, що вже почав тренування.

Я приймаю виклик від Олі Полякової. І буду танцювати на головному паркеті країни, тому готуйтеся: битва буде дуже серйозною. А я вже зараз починаю свою підготовку, — пожартував Юрій Ткач і виконав кілька хореографічних па біля паркану, який замінив акторові верстат.

Тим часом Україна чекає відповіді від відомої танцівниці і переможниці першого сезону "Танців з зірками" Олени Шоптенко. Але чи прийме виклик артистка — досі невідомо.

2

Співак і тренер "Голосу. Діти 4" MONATIK і відома балерина Катерина Кухар стануть членами журі проекту, а ось чи вийде популярна співачка Наталія Могилевська і відомий танцівник Влад Яма на паркет як пара — до сих пір є таємницею. Незмінним ведучим "Танців з зірками" залишиться Юрій Горбунов.