Новини про зірок
Подобається

Що треба їсти, щоб виглядати як Брежнєва? Співачка поділилась секретами свого раціону

26/07/2017     Автор: Ігор Нагорний
Що треба їсти, щоб виглядати як Брежнєва? Співачка поділилась секретами свого раціону

У мережі з'явився черговий паблік на тему здорового способу життя, передає Корупція.Стар

Популярне: Оце так подробиці!!! Стала відома шокуюча інформацію про відому актрису Ольгу Гришину, а її чоловік…

У ньому відомі особистості розповідають про те, як тримають себе у формі, що їдять і якими тренуваннями займаються. Сьогоднішньої героїнею стала Віра Брежнєва, співачка розповіла з чого складається її раціон.

Оскільки Віра жайворонок, важливим прийомом їжі для неї є сніданок. Починає вона його після склянки теплої води і 15-хвилинної розминки.

Складається сніданок з вуглеводів — це каші, до яких може бути доданий білок (яйця або сирники на кукурудзяному борошні), якщо наступна трапеза буде нескоро.

Самим поживним і щільним для Віри є обід, під час якого співачка дозволяє собі все, що любить. У той же час вечерю — найлегший, більш того — він повинен закінчитися до 8 години вечора. Складається він з білка, овочів, білого або зеленого кольору, тому що всі овочі жовтого, червоного і оранжевого кольорів містять цукор і затримують воду.

Але головне правило її раціону — табу на все рафіноване:

«Я не вживаю рафіновану олія, я не вживаю рафінований цукор, не вживаю рафіноване борошно, тому всі продукти в моєму раціоні необроблені. Якщо я не впевнена в якості продуктів, припустимо, в кафе, ресторані, літаку, я просто не їм їх ».