Плітки
Подобається

«Оце так»: Анджеліна Джолі знову стане мамою. Фанати приголомшені!

25/07/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Оце так»: Анджеліна Джолі знову стане мамою. Фанати приголомшені!

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі хоче стати матір'ю в сьомий раз. Як повідомляють американські таблоїди, у знаменитості з'явився новий коханий, з яким вона хоче побудувати сім'ю і народити першу дитину, передає Коррупція.Стар.

Популярне: Ідеальна сім'я !!! Ольга Сумська показала зворушливе фото, ви тільки подивіться на них

Відзначається, що останнім часом Джолі почала з'являтися на публіці в компанії таємничого чоловіка. Так, разом вони відвідали Діснейленд, де проходило святкування дев'ятого дня народження близнюків Нокса і Вів'єн.

Згідно з відомостями з джерела, наближеного до актриси, відносини між Анджеліною Джолі та її новим обранцем досить серйозні. Пара має намір створити сім'ю і завести дитину. Уточнюється, що мова йде не про природні пологи, так як два роки тому Джолі видалили яєчники через ризик розвитку раку, і не про усиновлення. Актриса має намір звернутися до послуг сурогатної матері.

Після розлучення з Бредом Піттом Джолі думала, що більше не захоче дітей. Але, схоже, вся справа лише в людині поруч. Відома деяка інформація про новий коханого Анджеліни Джолі: він має близькосхідне походження, йому приблизно 50 років, закінчив Оксфорд. Коли вони познайомилися, то обидва були одружені, і він довго не міг отримати розлучення.